Далеко не завжди вдається приготувати дійсно пухкі та смачні котлети. Вироби часто виходять сірими і дуже прісними. Все через те, що ви додаєте у фарш неправильний хліб, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, який хліб потрібно додавати в котлети, щоб страва вийшла дійсно смачною. Також можна скористатись декількома альтернативними варіантами.
В чому головна помилка додавання хліба у фарш
Далеко не весь хліб можна додавати у фарш, щоб котлети дійсно були смачними. Саме на цьому етапі приготування найчастіше допускають помилки, коли кладуть в котлети свіжий хліб.
Якщо ви переконані що особливої різниці немає – це помилкове судження. Свіжий хліб перетворить масу для котлет на одну суцільну грудку сірого кольору. Сформувати вироби у вас з такого фаршу просто не вийде. Свіжий хліб розподіляється дуже нерівномірно.
Який хліб краще покласти у котлети
Для приготування страви найкраще підходить саме черствий хліб. Його можна подрібнити у блендері в крихту. Такий хліб ідеально перемішається з м'ясом і зробить фарш ніжним та пухким.
Що можна використати замість хлібу
Якщо ви не хочете додавати хліб або у вас просто його немає – можна використати манну крупу або вже готові панірувальні сухарі в пачці. Також, котлети вийдуть дуже соковитими, якщо у фарш потерти одну картоплину. Перед додаванням овоч потрібно добре відтиснути від зайвої вологи.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...