Далеко не завжди вдається приготувати дійсно пухкі та смачні котлети. Вироби часто виходять сірими і дуже прісними. Все через те, що ви додаєте у фарш неправильний хліб, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, який хліб потрібно додавати в котлети, щоб страва вийшла дійсно смачною. Також можна скористатись декількома альтернативними варіантами.
В чому головна помилка додавання хліба у фарш
Далеко не весь хліб можна додавати у фарш, щоб котлети дійсно були смачними. Саме на цьому етапі приготування найчастіше допускають помилки, коли кладуть в котлети свіжий хліб.
Якщо ви переконані що особливої різниці немає – це помилкове судження. Свіжий хліб перетворить масу для котлет на одну суцільну грудку сірого кольору. Сформувати вироби у вас з такого фаршу просто не вийде. Свіжий хліб розподіляється дуже нерівномірно.
Який хліб краще покласти у котлети
Для приготування страви найкраще підходить саме черствий хліб. Його можна подрібнити у блендері в крихту. Такий хліб ідеально перемішається з м'ясом і зробить фарш ніжним та пухким.
Що можна використати замість хлібу
Якщо ви не хочете додавати хліб або у вас просто його немає – можна використати манну крупу або вже готові панірувальні сухарі в пачці. Також, котлети вийдуть дуже соковитими, якщо у фарш потерти одну картоплину. Перед додаванням овоч потрібно добре відтиснути від зайвої вологи.
Споживання певних продуктів сприяє прискореному старінню організму - і це зачіпає не лише зовнішній вигляд, але й здоров’я в цілому. Ось чому варто замінити їх на більш корисні альтернативи, передають Патріоти України.
Італійки давно вважаються іконами стилю та жіночності. Їхня краса - це не про надмірність чи яскравий макіяж, а про доглянуту шкіру, здоровий блиск і вміння підкреслити природне. Їхній стиль - легкий, невимушений, але продуманий до дрібниць, передають ...