Перетворить на "тітку"! Жінкам після 35 варто забути про цей колір помади

Після 35 років багато жінок хочуть виглядати молодше за свій вік. У цьому допомагає макіяж. Однак він не завжди підкреслює красу, невдало підібраний колір помади, наприклад, може перетворити жінку на "тітку" і зістарити її на десятки років, передають Патріоти України.

Стилісти вважають, що головним ворогом для жінок після 35 є помада морквяного кольору. Помаранчеві відтінки здатні здешевити образ і повністю зіпсувати весь макіяж. Морквяна помада не тільки додасть віку, вона ще й підкреслить всі недоліки шкіри. Така помада здатна підкреслити навіть ті зморшки, яких ще немає.Такий колір може зробити невдалий акцент на зубах. Пігмент помади візуально "пожовтить" зуби, через що посмішка буде мати максимально негарний вигляд.

Крім цього, морквяна помада добре лягає лише на ідеально гладкі і зволожені губи. Якщо ж у вас є хоча б одна невелика тріщинка або скоринка на губах, від цього кольору варто одразу ж відмовитися. З ним ваша посмішка буде неохайною.

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....