Перетворитеся на "сіре мишеня"! Стиліст назвала сумку, яку заборонено носити жінкам після 50

Професійна стиліст та імідж-тренер Меліса Лунд розповіла, про який аксесуар потрібно назавжди забути жінкам після 50 років, якщо вони не хочуть мати вигляд бабці. Ця річ є майже у кожної, передають Патріоти України.

Який аксесуар потрібно викинути на смітник або віддати на благодійність, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням наDaily Express.

Який аксесуар додає віку

За словами експерта, жінкам після 50 років, які хочуть залишатися модними та не виглядати старше, варто назавжди забути про один тип сумки. Йдеться про певну популярну модель, яку носять майже усі.

І якщо вона пасуватиме молодій дівчині, то для жінки після 50 це найгірший варіант. Відмовтеся від чорної сумки через плече середнього розміру з довгим ремінцем. Вона псує увесь образ та робить вас "сірим мишеням".

"Цей стиль сумки також може спричинити проблеми з поставою, тому що жінки, як правило, згинають плече, щоб утримати сумку на місці, і ніщо не старить вас швидше, аніж погана постава", - зазначила експерт.

Як обрати сумку для жінки 50 років

Стилістка пояснила, що відмова від чорної сумки з довгим ременем не має змусити вас тримати усі речі у кишенях. Підберіть інший аксесуар, який буде освіжати ваш "лук".

"Щоб знайти потрібний колір, подумайте про нейтральні кольори, які вже є у вашому гардеробі. Якщо ви використовуєте чорний як нейтральну основу, чудовим вибором буде чорна сумка - тільки не версія з довгим ремінцем, про яку я говорила вище", - розповіла експерт зі стилю.

Якщо ви носите сірий одяг, обирайте аксесуари чорного, шоколадного або бордового кольору. Якщо ваш образ темно-синій - зверніть увагу на коричневі та бордові сумки, не бійтеся яскравих аксесуарів.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...