Перетвориться на несмачну сіру масу: Помилки, яких не можна допускати при приготуванні гречки

Гречка з'являється на столі щотижня у 99% українців. Але одного разу це неймовірно ароматна, розсипчаста, смачна каша, а другого - дивна сіра маса. Ви здивуєтеся, але результат завжди залежить від цих двох дрібниць, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Іноді в поспіху дехто просто забуває, що варити гречку можна тільки в окропі. Тобто промивати, звісно ж, її треба в холодній, але потім заливати виключно гарячою. Інакше всі аромати й цукор підуть у воду і випаруються.

Використовувати для готування гречки завжди краще каструлі з товстим дном або чавунні казанки. Але навіть за таких умов її не можна тримати на вогні понад 25 хвилин, щоб крупа не стала прісною.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...