Проверніть цей простий трюк - і в будинку пахнутиме осінню: цікавий аромалайфхак (відео)

Одна хитра мама поділилася в соцмережах своїм саморобним "запеченим" лайфхаком із соснових шишок. Завдяки йому, за її словами, будинок наповниться всіма сезонними запахами осені в найкоротший термін, передають Патріоти України.

Якщо ви любите експериментувати з аромалампами та свічками, то цей трюк припаде вам до душі. Про такий дивний, але ефективний лайфхак створити приємний аромат у житлі повідомляє Mirror. Вам не потрібно буде витрачати занадто багато грошей на освіжувач повітря або аромадіфузор, щоб отримати заспокійливий сезонний аромат. Все, що знадобиться, звичайні шишки.

Так, відео опублікувала в TikTok користувач @jillcomesclean. Вона продемонструвала, як зробити ароматизовані соснові шишки своїми руками. Автор ідеї пропонує зібрати шишки в парку, а не купувати, оскільки магазинні можуть містити шкідливі хімічні речовини.

У чому суть цього ароматичного трюку:

  1. Зберіть кілька соснових шишок або купіть шишки без запаху.
  2. Розкладіть на деку і запікайте протягом години за температури 175 градусів.
  3. Поки вони випікаються, змішайте півсклянки дистильованої води та 45 крапель ефірної олії кориці.
  4. Коли все буде готове, покладіть шишки в пакет та покрийте спреєм. Потім цей пакет слід залишити на ніч для повного ефекту, дозволяючи шишкам повністю ввібрати суміш із ароматом кориці.
  5. Наступного дня просто помістіть шишки у декоративний контейнер. Будинок буде наповнений приємним ароматом осені та затишку.

До речі, цю композицію можна зберегти до Різдва і використовувати як прикрасу. Наприклад, зробити з шишок вінок чи гірлянду, а ще можна додавати їх у коробки з подарунками як декор.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...