Український ресторатор Євген Клопотенко рекомендує використовувати крохмаль під час приготування омлету. Про цей спосіб застосування він розповів на своєму сайті, передають Патріоти Україн
За словами ресторатора, завдяки цьому лайфхаку омлет вийде пишним. "Щоб отримати пухкий і пишний омлет, додайте дрібку крохмалю під час збивання яєць. Річ у тому, що крохмаль особливим чином взаємодіє з яєчним білком, що дозволяє готовому омлету довше залишатися м'яким і вологим", – пояснив експерт.
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...