Перевірений кулінарний лайфхак: Додайте до яєць дрібку цього продукту - і омлет буде пишний

Український ресторатор Євген Клопотенко рекомендує використовувати крохмаль під час приготування омлету. Про цей спосіб застосування він розповів на своєму сайті, передають Патріоти Україн

За словами ресторатора, завдяки цьому лайфхаку омлет вийде пишним. "Щоб отримати пухкий і пишний омлет, додайте дрібку крохмалю під час збивання яєць. Річ у тому, що крохмаль особливим чином взаємодіє з яєчним білком, що дозволяє готовому омлету довше залишатися м'яким і вологим", – пояснив експерт.

Не просто яскравий дизайн: Що означають кольори кухонних дошок

вівторок, 8 квітень 2025, 12:05

Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...

Нині це може здивувати! Навіщо в СРСР капронові колготки обробляли хлоркою і оцтом

вівторок, 8 квітень 2025, 10:42

У радянські часи жінки, які змогли дістати таку розкіш, як капронові колготки, часто стикалися з проблемою їх швидкого зношування. Щоб подовжити термін служби цього дефіцитного товару, радянські модниці використовували незвичайні методи догляду, зокрем...