Перевірений спосіб: Як обсмажити мойву без бризок олії та запаху

Досвідчені господині знайшли чудовий спосіб смаження мойви або будь-якої іншої дрібної риби на сковороді. При цьому способі немає бризок з олії, брудного посуду, при тому, що можна смажити рибу навіть без кришки. І навіть запах смаженої риби не такий яскравий..

Отже, готуємо смажену мойву у пергаментному папері. Риба добре зарум’янюється і виходить дуже смачною. Пропоную і вам скуштувати такий спосіб.

Приготування:

  1. Беремо мойву, добре промиваємо та просушуємо.
  2. У тарілку насипаємо 100 г борошна і щіпку солі.
  3. Обвалюємо мойву в солоному борошні з усіх боків.
  4. На дошці розстеляємо пергаментний папір для випікання. І змащуємо рослинною олією по всій площі.
  5. На одну половину паперу викладаємо по 6-7 рибок.
  6. Накриваємо другою половиною паперу. Краї щільно підвертаємо, щоб вийшов закритий конверт із рибкою всередині.
  7. Укладаю конверт із рибою в суху сковороду і смажемо так протягом 5-6 хвилин на невеликому вогні.
  8. Потім акуратно перевертаємо конверт на інший бік і смажемо ще 5 хвилин.
  9. Викладаємо пакет на тарілку або дошку та акуратно виймаю смажену рибку.

Так само обсмажую решту мойву.

І ніякого запаху та бризок по всій кухні. Обов’язково спробуйте такий спосіб. Мойва виходить дуже смачна.

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...

Не робіть помилок! Ви будете старіти швидше, якщо спите в ліжку в цій позі

п’ятниця, 31 січень 2025, 8:56

Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...