Перевірений спосіб: Як обсмажити мойву без бризок олії та запаху

Досвідчені господині знайшли чудовий спосіб смаження мойви або будь-якої іншої дрібної риби на сковороді. При цьому способі немає бризок з олії, брудного посуду, при тому, що можна смажити рибу навіть без кришки. І навіть запах смаженої риби не такий яскравий..

Отже, готуємо смажену мойву у пергаментному папері. Риба добре зарум’янюється і виходить дуже смачною. Пропоную і вам скуштувати такий спосіб.

Приготування:

  1. Беремо мойву, добре промиваємо та просушуємо.
  2. У тарілку насипаємо 100 г борошна і щіпку солі.
  3. Обвалюємо мойву в солоному борошні з усіх боків.
  4. На дошці розстеляємо пергаментний папір для випікання. І змащуємо рослинною олією по всій площі.
  5. На одну половину паперу викладаємо по 6-7 рибок.
  6. Накриваємо другою половиною паперу. Краї щільно підвертаємо, щоб вийшов закритий конверт із рибкою всередині.
  7. Укладаю конверт із рибою в суху сковороду і смажемо так протягом 5-6 хвилин на невеликому вогні.
  8. Потім акуратно перевертаємо конверт на інший бік і смажемо ще 5 хвилин.
  9. Викладаємо пакет на тарілку або дошку та акуратно виймаю смажену рибку.

Так само обсмажую решту мойву.

І ніякого запаху та бризок по всій кухні. Обов’язково спробуйте такий спосіб. Мойва виходить дуже смачна.

Це справді працює! ТОП-6 продуктів, які ефективно спалюють зайвий жир на животі

четвер, 25 липень 2024, 21:00

Абдомінальний або вісцеральний жир є особливо небезпечним для здоров'я, оскільки накопичується в області живота та може впливати на внутрішні органи. Зменшити його кількість можна, включивши в раціон продукти, багаті на клітковину, білки та здорові жир...

Як створити затишне та практичне місце для роботи вдома

четвер, 25 липень 2024, 20:00

Робоче місце в домашніх стінах сьогодні швидше стає нормою, ніж винятком з правил. Ті, хто змушений тимчасово чи постійно змінити місце роботи, нерідко скаржаться зниження ефективності праці. Психологи впевнені, що від організації робочого простору та ...