Перевірте - результат вразить! Про характер жінки можна дізнатися за типом її фігури

Марно думати, що характер жінки залежить виключно від генетики й астрології. Виявляється, що фігура жінки також може розповісти, наскільки її представниця легка або, навпаки, непроста у спілкуванні, які у неї уподобання та погляди на життя. І головне, чого від неї чекати в стосунках, передають Патріоти України.

Що фігура жінки розповість про її характер?

#1 Прямокутник

Жінка з фігурою середньої комплекції із вузькими стегнами та плечима та з відсутньою талією досить стримана і нерідко закомплексована. За вдачею вона консерватор і не дуже прагне щось змінювати у своєму житті. У розмові її легко зачепити невдало кинутим словом, у відповідь на яке вона без зволікання відповість колючістю. У побуті вона прагматична, любить, коли все лежить на своїх місцях. Та й до вибору супутника життя підходить відповідально, тому заміж виходить, як правило, пізно.

#2 Перевернутий трикутник

Широкі плечі та вузькі стегна розкривають перед нами жінку-воїна і переможницю. Вона та людина, яка заради власного щастя піде на все, навіть якщо від цього постраждають невинні люди. Більше всього на світі цікавить власний успіх у кар'єрі та гармонія в особистому житті. І зазвичай вона рано чи пізно досягає цього. Що цікаво, незважаючи на свою категоричність і войовничість, ця жінка цілком може стати хорошим другом, якщо поруч із нею вчасно опиниться щирий і відданий чоловік із спільними поглядами на життя.

#3 Груша

Зухвала, чарівна і сексуальна володарка широких стегон знає, як вибудовувати за собою натовпи чоловіків. Так що з вибором ідеального партнера у неї, слава богу, проблем немає. А ось уже в сімейному житті нерідко можуть виникати проблеми на тлі її постійного бажання все і всіх контролювати. На роботі у неї, як правило, все добре, якщо з її думкою рахуються та прислухаються до неї. Проте варто тільки заперечити цій норовливій дамі, як одразу вона перетворюється на небезпечного суперника, готового розірвати опонента на шматки.

#4 Яблуко

Темпераментна, пристрасна і життєлюбна — ця фігуриста жінка проживає своє життя так, як ніби востаннє. Вона азартна і комунікабельна, її оточує багато знайомих. Часто цю жінку називають душа компанії, тому що вона знає, як згуртувати компанію і зарядити оточуючих своєю невгамовною енергією. Поруч із такою жінкою зазвичай знаходиться більш статичний чоловік, оскільки їй подобається домінувати та вести людей за собою. І якщо їй вдається знайти свого чоловіка, то її шлюб стає міцним і довготривалим.

#5 Пісочний годинник

Володарка класичної фігури з правильними пропорціями, де груди і стегна одного обсягу, а талія помітно виділяється — це справжня жінка. Вона поступлива та гнучка в спілкуванні, але при цьому не дає нікому «на собі їздити» і вчити її життю. Вона вміє бачити прекрасне в усьому, що її оточує. Ця жінка створена для кохання. Кар'єра для неї не головне, а ось сімейне життя завжди на першому місці. Їй подобається доглядати за собою та займатися розвитком дітей. Вона знає, як правильно підтримати чоловіка і як зробити з нього успішну людину. Поряд із такою жінкою хотіли б опинитися багато, але в силу своєї вибірковості вона вибирає лише того, хто виявиться найбільш гідним із усіх кандидатів.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...