Перевірте! Названо ознаки того, що ви вибрали правильного партнера на все життя

Кожен мріє знайти людину, з якою можна щасливо прожити все своє життя, але це здається практично неможливим. Не поспішайте! Як пише Elle.ua, важливо зрозуміти, що це дійсно здорові і перспективні стосунки. зазначають Патріоти України.

І так, три ознаки того, що ви вибрали правильного партнера:

  • Трафік-тест

Стоячи в заторах, ми можемо побачити справжнє обличчя партнера, і показуємо своє власне. Те ж саме можна сказати і про любовні стосунки: перевірте їх в складних ситуаціях. Вам має бути добре разом, навіть якщо ви закриті в авто в середині величезного затору, протягом тривалого часу.

Пережити будь-які складні ситуації вам допоможуть 4 важливих загальних характеристики:

  1. відмінне почуття гумору
  2. здатність весело проводити час в компанії один одного
  3. повага до рівня інтелекту і способу мислення іншої людини
  4. наявність спільних інтересів
  • Відчуття дому

Уявіть, що вам доведеться сидіти на стільці 12 годин: інстинктивно ви виберете найзручнішу позу. Цей же принцип застосуємо до шлюбу. Коли вам належить робити щось протягом довгого часу, це повинно бути для вас комфортно. Труднощі у взаєморозумінні з партнером можуть перетворитися на справжню катастрофу в тривалій перспективі. Щоб відчувати себе "вдома" у стосунках необхідно:

  1. довіра і відчуття безпеки
  2. природна хімія між вами і партнером
  3. прийняття недоліків
  4. позитивна атмосфера
  • Робота над стосунками

Щоб мати хороші тривалі стосунки, над ними потрібно попрацювати. Це не робота на півставки, а заняття на 24 години на добу. Для цього необхідно:

  1. спілкування (це здається банальним, але скільки пар взагалі не вміють будувати діалог?)
  2. рівність (жоден з партнерів не повинен ставити себе вище іншого)
  3. сварки (вони повинні бути конструктивними і правильними, без взаємних принижень і з умінням слухати один одного)

Якщо за цими пунктами ви можете сказати: "Так, це про нас"?, тоді вам нема про що турбуватися: ваші стосунки ідеальні і ви зможете прожити з цією людиною все життя!

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...