Перевірте себе! Чого вам не вистачає для абсолютного щастя - психологічний тест

Хоча деякі стверджують, що для щастя треба небагато, нам не завжди просто з'ясувати, чого саме ми потребуємо, щоб зробити життя яскравішим і більш захоплюючим. Психологічний тест у картинці визначить, що вам потрібно для щастя, передають Патріоти України.

Уважно подивіться на картинку, що складається з декількох деталей. Визначте, який образ ви помітили першим.

Дерево

Ви - спокійна людина, яка дорожить сім'єю і прагне до комфорту. Вам зараз не вистачає в житті стабільності. Це може стосуватися фінансової сфери життя та кохання.

Жінка

Ви творча і енергійна людина. У вас багато друзів і ви часто перебуваєте в їх оточенні. Однак зараз вам в житті не вистачає спокою - подумайте, чи не втомилися ви від постійного шуму.

Чоловік

Якщо ви побачили чоловіка, ви - амбітний кар'єрист. Ви цінуєте свій час, але витрачайте його лише на роботу. Зараз вам необхідно відпочити, розслабитися і забути на деякий час про все на світі.

Пара

Ви зараз перебуваєте у відносинах або плануєте з кимось створити сім'ю. Вам не вистачає ініціативи і уваги від свого партнера. Не чекайте, поки кохана людина розпізнає ваші знаки і натяки, скажіть прямо про свої почуття і бажання.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...