Перевірте себе! Форма носа багато розповість про ваш характер

Згідно з даними дослідження, форма носа людини може багато розповісти про її особистість. Це з’ясували дослідники з Університету Бен-Гуріона в Ізраїлі, передають Патріоти України.

Подивіться уважно в дзеркало та на малюнок нижче. Якої форми ваш ніс? Чи дійсно наш опис у тесті відповідає вашому характеру?..

Ніс 1: широкий та довгий з направленим вниз кінчиком

Це творча людина. Оптиміст, має відкритий погляд на життя. Люди з таким носом дуже комунікабельні та часто мають навколо себе безліч цікавих друзів.

Ніс 2: вузький, довгий, прямий

Люди з грецьким носом доволі стримані. Вони важко демонструють свої емоції і не люблять бути в центрі уваги. Вони лояльні, мають прагматичний погляд на життя, на них завжди можна покластися.

Ніс 3: має невелику шишку на переніссі

Люди з гачкуватим носом дуже амбітні та цілеспрямовані. У них часто є тверді переконання та принципи. Вони будуть люто їх захищати.

Ніс 4: орлиний

Люди з таким носом рішучі та добре організовані. Вони піклуються про свою кар'єру, і професійний успіх часто стоїть у списку пріоритетів. Ці люди розумні та не кидають справу, поки не отримають бажаного як у професійному плані, так і в особистому житті.

Ніс 5: кирпатий

Це життєрадісні, повні ентузіазму, імпульсивні люди. Вони часто користуються популярністю, оскільки їхня пишна особистість привертає багато шанувальників.

Ніс 6: прямий

Люди з такою формою носа мають сильну особистість і впевненість у собі. Вони впевнені у власних силах. Через це їх нелегко похитнути.

Ніс 7: римський

Ці люди дуже чутливі і мають сильно розвинене емоційне життя. Вони чуйні та завжди поруч з іншими. Іноді вони схильні забувати про себе.

Ніс 8: вигнутий

Люди з таким носом стабільні, надійні, вміють слухати співрозмовника. Вони дуже прагматичні, однак на них завжди можна покластися.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...