Перевірте себе! Яка психологічна травма може бути причиною ваших тривог - тест

Певні сорти чаю частенько радять пити, коли необхідно заспокоїти нервову систему та впоратися зі стресом. Саме за допомогою цього напою пропонуємо дізнатися, яка психологічна травма може бути причиною ваших тривог і хвилювань, передають Патріоти України.

Від вас вимагається тільки вибрати той напій, який здається найбільш привабливим, а решту ми зробимо за вас.

  1. Екзистенціальна травма. Ймовірно, що в ранньому віці ви пережили втрату близької людини, і тепер вас переслідує страх смерті та постійні думки про швидкоплинність життя. Через це ви ставите усе на паузу і не даєте собі повною мірою насолоджуватися тим, що з вами відбувається, таким чином намагаючись захиститися від небезпек.
  2. Травма непоправної помилки. Вашим вірним супутником по життю стає постійне відчуття провини і сорому. Вони буквально переслідують вас, тому що колись ви могли стати свідком або самі зробити помилку, наслідки якої виявилися по-справжньому руйнівними. Тепер ви боїтеся рухатися вперед, а необхідність робити вибір і ухвалювати рішення заганяє вас в стан гострої тривоги.
  3. Травма ідентичності. Ви так звикли підлаштовуватися під стандарти, які вам нав'язувало суспільство, батьки і друзі, що в гонитві за недосяжним ідеалом повністю втратили себе. Вам складно зрозуміти, чим саме ви хочете займатися, який хочете мати вигляд і як хочете поводитися. У підсумку, ви не приймаєте себе, а це може призвести до тривожного розладу і депресії.
  4. Травма стосунків. Ймовірно, що в дитинстві ви могли бути свідком болісного розриву стосунків або самі пройшла через це. У результаті, в особистому житті ви відчуваєте серйозні проблеми, які стають причиною вашої тривожності. Вам часто здається, що ви не зумієте знайти другу половинку або ж людина, якій ви довіритеся, вас зрадить. Це обов'язково потрібно опрацювати.

Психологічний тест визначить, коли ви зустрінете свою пару

четвер, 25 липень 2024, 17:13

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться, передають Патріоти України. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми мо...

А ви це знали? Чи потрібно змивати кондиціонер для волосся - ось як найкраще використовувати засіб

четвер, 25 липень 2024, 16:56

Кожна сучасна дівчина знає, що після миття волосся обов’язково потрібно застосовувати кондиціонер. Однак будь-який засіб важливо використовувати правильно, передають Патріоти України. Лікар-трихолог Оксана Варламова розповіла Фактам ICTV, чи потрібно з...