Перевірте себе! Якщо ви зможете знайти на картинці верблюда, то деменція вам не загрожує

У всі часи людство потерпало від хвороби Альцгеймера або деменції. Це набуте недоумство, яке характеризується деградацією мислення, пам'яті, поведінки людини. Прояви деменції у різних людей дуже різноманітні, передають Патріоти України.

Не вірно вважати, що хвороба Альцгеймера вражає лише літніх людей. Деменція може почати прогресувати у людини в досить молодому віці і з часом привести до досить сумних наслідків. Людина поступово втрачає набуті раніше навички, професіоналізм, її вчинки стають хаотичними і нелогічними.

Вилікувати деменцію не можна, але можна помітно послабити її розвиток, тренуючи мозок завданнями на логіку і пам'ять. Основна проблема полягає в тому, що лише мала частина людей здатна самостійно помітити у себе порушення в роботі головного мозку, проблеми в поведінці. На жаль, коли оточуючі такої людини люди серйозно починають турбуватися про її стан, буває занадто пізно.

Ознаки деменції на ранній стадії:

  • зниження соціальної активності
  • втрати навичок комунікації з оточуючими
  • стан апатії
  • депресивний стан
  • виникнення труднощів при виконанні добре знайомої роботи

Крайні стадії деменції — це повна втрата всіх навичок людини, аж до невміння тримати ложку, ходити і сидіти.

Існують різні методики і тести на виявлення розвитку деменції у людини. Всі вони засновані на нескладних задачках на логіку, пам'ять, комунікації. Простіше кажучи, це завдання для учня першого класу. Але людям, схильним до розвитку недоумства, деколи дуже не просто проходити всі ці тести.

Ось один з таких тестів на деменцію. В основі його лежить завдання на уважність і уміння виділяти окремі фігури в загальній масі. Спробуйте пройти тест прямо зараз.

Знайдіть на картинці верблюда.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Скільки часу вам знадобилося, щоб виконати завдання? Якщо ви не змогли знайти верблюда на картинці, то варто потренувати свій мозок з допомогою різних завдань і тестів.

Якщо не знайшли верблюда — то от вам підказка:


А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...