Перевірте себе! Який у жінки гребінець, такий у неї характер - жіночий тест

Багато століть чоловіки всієї планети намагаються розгадати жіночу сутність. Характер жінки виражається у всьому, і навіть в одній маленькій деталі. Виявляється, гребінець, точніше його вид, здатний багато розповісти про свою власницю. Хто вона: модниця, простачка, любляча мама або бізнесвумен, передають Патріоти України.

Психологи спробували виявити характер жінки по цій деталі. Вам всього лише необхідно приділити кілька секунд на психологічний тест. Отже, виберіть на зображенні «ваш» гребінець і можливо ви дізнаєтеся про себе багато нового.

1. Німфа

Якщо ви користуєтеся саме таким гребінцем, значить ви втілення витонченості і жіночності. Для чоловіків ви немов муза, яка допомагає їм творити. Гарні манери, ніжна усмішка, скромність і низький голос нікого не залишають байдужим. Ви дуже рідко сперечаєтеся, вам не подобається лізти в чуже життя і втручатися не в ваші справи.

Таким жінкам не дуже підходить офісна робота, швидше за все їм до вподоби робота з дітьми або заняття благодійністю. Що стосується гардеробу, то в ньому майже відсутній одяг темних відтінків, перевагу ці дами надають сукням, яскравих кольорів і витончених силуетів.

2. Жінка, яка прагне до рівноправності з чоловіками

Вона незалежна і строга, вона та, хто ніколи не піде від відповідальності. Така жінка самодостатня, впевнена в собі, на неї можуть покластися і друзі, і близькі.

Жінки з таким характером ніколи не відступають від своїх принципів, не брешуть, а якщо вам потрібна порада, ви безумовно можете на них розраховувати. З чоловіками подібні жінки тримаються на рівних, вони не покажуть свою слабкість. Для них важливий затишок і комфорт.

У виборі гардеробу, ці жінки дають перевагу зручному одягу і взуттю. Навіть якщо туфлі на високих підборах будуть виглядати вишукано та елегантно, вони виберуть варіант, в якому будуть відчувати себе максимально комфортно.

3. Добродушна красунька

Доброта, відкритість і спокій ось, що характерно жінкам, які користуються саме таким гребінцем. Можливо, декому здається, що така жінка занадто передбачувана, але це їх найбільша помилка. У них дуже світла душа, вони як ніхто інший вміють глибоко і щиро відчувати. Це допомагає їм жити в гармонії з собою.

Чудова господиня, яка любить приймати гостей, влаштовувати звану вечерю і весело проводити час з сім’єю. Бути мамою, для неї найбільше щастя в світі. Серед усіх типів жінок вона наймудріша.

4. Ідеалістка

Жінки цього типу в усьому люблять порядок. Як в побуті, так і в особистому житті, все повинно бути розкладено по поличках. Вони не витрачають зайвих грошей, не діють імпульсивно, кожен їх крок зважений і розрахований. Такі особи ведуть здоровий спосіб життя.

Освіта, здоров’я, подорожі і саморозвиток – ось на що вони вважають за краще витрачати свій час і фінанси. У їхньому оточенні ви не зустрінете випадкових людей, так само серйозно вони ставляться і до вибору партнера. Супутника життя вони вибирають дуже скрупульозно. А що стосується гардеробу, то в ньому завжди панує порядок. Речі ж вони вважають за краще купувати тільки хорошої якості.

5. Шукачка пригод

Якщо ви вибрали гребінець під номером п’ять, значить ви волелюбна, зухвала і приваблива особа. Сталість вам чужа, навпаки ви віддаєте перевагу спонтанно приймати рішення.

Така жінка не стане за рік вибирати маршрут подорожі. Вона може в мить вирішити, що їй потрібно поїхати на Гоа, купити квиток і провести найкраще літо. Любить експериментувати із зовнішністю, вона навіть не може довго терпіти одні і ті ж шпалери в квартирі. У неї безліч захоплень, але можливо, вона занадто часто змінює місце роботи.

Поруч з нею ви побачите тільки найвірніших друзів. У неї є маса переваг. Вона добра, щиро радіє за ближнього і завжди прийде на допомогу.

6. Консерваторка

Такі жінки вибирають стабільний уклад життя. Вони впевнені в своїх переконаннях і діях. Якщо ви хочете їх в чомусь переконати, то навряд чи у вас це вийде зробити.

Будь-які зміни вони приймають з неохотою. Створена ними зона комфорту непорушна, тому багато хто з їх оточення вважають цих жінок консерваторами. Безумовно їм варто спробувати бути більш гнучкою, причому це стосується всього – будинку, стилю і навіть особистого життя. Тоді життя безсумнівно заграє новими фарбами.

7. Бізнес-леді

Жінки цього типу, звикли панувати і диктувати. Вони панують як в родині, так і на роботі. Дуже часто займають високу або керівну посаду. Робота для них на першому місці, часу на особисте життя у них майже не залишається, тому найчастіше такі жінки зустрічають свою любов в зрілому віці. В одязі вони вибирають строгі силуети, дорогі тканини і відповідні аксесуари

Психологічний тест! Яких змін в житті вам не вистачає - тест у картинці

субота, 27 квітень 2024, 12:09

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України. П...

Не робіть помилок! Чому не треба відмовлятись від вживання білків

субота, 27 квітень 2024, 11:44

Білок є однією з найважливіших поживних речовин для нашого організму, він виконує різноманітні функції і впливає на наше здоров'я та фізичну форму, пояснює нутриціологиня Катерина Крупкіна, яка раніше розповідала, коли пити каву корисно, а коли ні, пер...