Перевірте себе! Ким ви були у минулому житті - психологічний тест у картинці

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Психологічний тест у картинці визначить, ким ви були у минулому житті, передають Патріоти України.

Подивіться на картинку і визначте, що у вас викликає почуття спокою.

  1. У минулому ви були провісником. Ваша мудрість допомагала людям знайти вірний шлях у житті. Ви вірили в силу любові, тому були вільні від різних упереджень.
  2. В історію ви увійшли як потужний, але цілком доброзичливий правитель. Про вас складали легенди, і ви напевне увійшли в аннали історії для майбутніх поколінь. Напевно ви читали про себе у підручниках історії.
  3. У минулому житті ви були художником. Ваша здатність бачити найдрібніші деталі в оточуючих вас речах допомагала вам створювати шедеври.
  4. У минулому житті ви були вченим і здійснювали неймовірні відкриття. Вас і зараз тягне до всього нового, і ви намагаєтеся зрозуміти, як влаштований світ.
  5. Своє минуле життя ви прожили воїном і померли по полі бою.
  6. У минулому житті ви були вчителем. Ви несли людям знання і ділилися з ними своєю життєвою мудрістю

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...