Перевірте себе! Лише люди з високим рівнем IQ вирішать цю задачу - знайдіть прихований предмет за 7 секунд

Перевірте рівень свого IQ, адже лише люди, у кого він високий, зможуть за сім секунд відшукати прихований предмет на картинці. Головоломки можуть багато розповісти про інтелект людини, передають Патріоти України.

Ця загадка з'явилася в Мережі порівняно недавно. Її автори стверджують, що лише найрозімніші люди зможуть вирішити її протягом заданого часу.

Йдеться також, що за сім секунд знайти на картинці приховані предмети можуть люди, у яких високий рівень IQ. Якщо ви зацікавилися і хочете перевірити себе, діставайте секундомір і уважно придивіться до картинки. На ній потрібно знайти приховану зубну щітку.

Чи змогли ви впоратися із задачею? Варто звернути увагу, що зубна щітка зливається з іншими предметами на ілюстрації. Тому з першого погляду її, звісно, дуже важко помітити. Але якщо ви будете уважними до деталей, то зможете віднайти предмет за сім секунд.

Не вдалося виявити зубну щітку? Не біда. Ось вам відповідь. Виявляється, зубна щітка була прихована у лівій частині зображення, на борту корабля, поруч із молодою дівчиною та дорослим чоловіком.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...