Перевірте себе! Оберіть корону і дізнайтеся, чим ви приваблюєте людей

Якщо ви хочете дізнатися, які риси викликають у оточуючих прихильність до вас, пропонуємо пройти тест. Вибір корони на картинці дасть зрозуміти правду про свої найпривабливіші якості, передають Патріоти України.

Важливо, щоб вибір був зроблений протягом перших п'яти секунд, коли задіяна ваша інтуїція.

1. Ви спонтанні, активні, невгамовні і майже ніколи не сумуєте. Ваші сильні сторони – щирість, безпосередність та оптимізм. Ви - як іскорка, яка здатна розпалити будь-яке полум'я.

2. Від вас відчувається внутрішнє тепло. Ви гарні господарі та здатні створити навколо себе атмосферу затишку, тим самим приваблюючи оточуючих. Завдяки дбайливому характеру ви можете догодити будь-кому.

3. Ви маєте родзинку, яку не можна пояснити словами. Ви не схильні жити та діяти в рамках та вибираєте нестандартні рішення. Вас виділяє те, що ви щодня здатні дивувати чимось новим.

4. Вас можна назвати фатальною особистістю з особливим характером. В вас вирують пристрасть і флюїди, які притягують інших. Ви рішучі та статусні, кожному хочеться доторкнутися до аури слави та популярності, яка вам притаманна.

5. Ви приваблива людина, щира, поступлива, м'яка і ласкава. Ви завжди вислухаєте та зрозумієте. Ваша душа підказує вам, як знайти ключик до будь-кого, хто захоче з вами поспілкуватися.

6. Ви незалежні, цілеспрямовані і відрізняєтеся сталевим характером. Ви сміливо рухаєтеся згідно з обраним курсом і вас важко з нього збити. Людей вабить у вас бажання у всьому діяти за справедливістю.

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...