Перевірте себе! Обрана чашка кави розповість про вашу головну рису характеру

Багато з нас обожнюють цей чарівний напій. Кава дає нам бадьорість, заряджає енергією на весь день. Цей напій благородний і повинен бути в кожному домі, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам пройти цікавий психологічний тест на кавову тему. Виберіть чашку на зображенні і дізнайтеся про свою головну рису характеру.

Чашка № 1

Ви повинні бути в усьому найпершою і найкращою. Саме до цього ви прагнете. Ви воюєте за своє місце під сонцем, витрачаєте багато часу і сил на роботу. Вас поважають і цінують люди і вважають тактовною з оточуючими. Єдине, що ви не можете пробачити нікому, – зраду і зрадництво.

Ваша головна риса: Ви не здаєтеся не дивлячись ні на що. Це Ваша внутрішня сила , ви ніколи не втрачаєте надію і вірите в себе. Справжній боєць за своє щастя, благополуччя і любов.

Чашка № 2

Ви не любите самотність , вам потрібне спілкування, як ковток свіжого повітря. Вам подобається спілкуватися з людьми і добре проводити час у цікавій компанії , але в пріоритеті у Вас завжди дім, сім’я і все, що з цим пов’язано. Ви зробите все і трохи більше для того , щоб ваші близькі відчували себе добре і комфортно.

Ваша головна риса: ви чесна і щира людина. Ви не будете брехати ні собі, ні людям. Ви розумієте вираз “брехня для порятунку”, але це точно не для вас.

Чашка № 3

Цей номер , як правило , вибирають люди , які вірять , що трійка – це їхнє щасливе число. Трійка – число унікальне: символізує минуле , майбутнє і сьогодення. Ви особлива людина, яка може прийняти своє минуле як належне і не соромитися його.

Навіть якщо з вами раніше відбувалося щось, за що може бути соромно, – це потрібно прийняти , як пройдений етап і історію, яка сформувала вас. Колишнього не змінити.

Ваша головна риса – це вміння любити. Сильно і від щирого серця. На це не кожен здатний, адже таким чином ви впускаєте когось в своє серце, даруєте себе. Любити когось безкорисно – це велика рідкість. Ви здатні на серйозні вчинки.

Чашка № 4

Ви – та людина , яка не бажає бути ні кращою, ні гіршою. Завжди вибираєте золоту середину і хочете перебувати в гармонії. Ви не звикли вимагати від життя занадто багато, і випрошувати у когось допомоги ви також не подобається. Для Вас головне, щоб люди, яких ви любите були живі і здорові , і вам цього цілком достатньо. Ви мудра людина.

Ваша головна риса – це сила слова. Люди кажуть , що у вас специфічний тембр голосу або що вам хочеться вірити. Ви прекрасно викликаєте прихильність до себе оточуючих. У Вас приємний голос , який здатний заспокоювати , а здатність вчасно знайти потрібні слова просто дивовижна.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...