Перевірте себе! Обрана листівка підкаже, у чому полягає ваше справжнє щастя

Якщо ви зайшли в глухий кут або знаходитеся у творчій кризі, можливо у вашому житті не вистачає змін, які зроблять вас щасливими. А щоб дізнатися, від чого у вас виростуть крила, пройдіть психологічний тест, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть листівку, яка вам найбільше сподобалася. Ваш вибір вкаже на зміни, які вас ощасливлять.

  1. Переїзд в іншу країну. У вас іноді виникає відчуття, що ви народилися не в тому місці? Може, воно так і є? Якщо швидкий темп життя мегаполісу вас лякає та гнітить, то можливо, варто придивитися до більш розмірених і спокійних точок у світі.
  2. Новий друг. Зі старими друзями в вас розлад. Ви часто сваритеся через дрібниці і навіть самі не можете пояснити собі, навіщо ви це робите. А вся річ у тому, що у вас змінилися пріоритети і цілі, і ви перестали бути однодумцями. Однак новий друг, який розділятиме ваші прагнення, заповнить цю порожнечу.
  3. Сюрприз для близького або друга. Ви вічно чекаєте, коли інші влаштують вам сюрприз і зроблять що-небудь приємне. А що ви можете сказати про себе? Чи вривалися ви коли-небудь до квартири подруги з пакетом її улюблених солодощів, які ви знищите за переглядом фільму? Ні? Пора це виправляти.
  4. Нове хобі. У житті кожного має бути своєрідне містечко безпеки, куди ми можемо втекти після важкої розмови, іспиту чи відволіктися там від потоку дедлайнів. Цікаве хобі якраз може вам з цим допомогти.

А ви це знали? Чи потрібно людям із засмаглою шкірою наносити сонцезахисний крем

п’ятниця, 31 травень 2024, 18:50

Існує думка, що людям із засмаглою шкірою сонцезахисний крем наносити не потрібно. Однак, це поширений міф, у який не варто вірити. Усі чули на уроках біології, що темний колір шкіри еволюційно виник як адаптація до ультрафіолету в екваторіальних широт...

Можна навіть дітям! Як картоплю фрі приготувати корисною - без олії та фритюру

п’ятниця, 31 травень 2024, 18:08

Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя. Для п...