Перевірте себе! Перше, що ви побачили на картинці розповість вам про ваші пріорітети та настрої

Отже, що ви бачите, коли дивитеся на цю оптичну ілюзію? Хитромудре зображення було розміщено в TikTok на каналі Bright Side з закадровим голосом, що пояснює, що одні люди бачать надгризене яблуко, а інші - профілі двох людей, передають Патріоти України.

“Якщо для вас це яблуко, ви приймаєте речі такими, якими вони є, і цілком задоволені тим, що маєте в житті”, — зазначає голос. “Ви знаєте, що завжди можете покластися на своїх близьких, і вони підтримають вас, незважаючи ні на що.” «У вас завжди гарний настрій, який ви намагаєтеся передати іншим.”

Але якщо при погляді на картинку ви спочатку побачили профілі, то вашим головним життєвим пріоритетом є відносини. “Можливо, ви переживаєте з кимось особливим для вас період невизначеності”, — продовжили автори оптичної ілюзії. “Пам’ятайте, найкраще, що ви можете зробити, це обговорити це разом, а не тримати все всередині себе.” “Все обов’язково налагодиться.”

Люди в розділі коментарів до відео в значній мірі розділилися в думках щодо того, що вони побачили першим: деякі наполягали на тому, що помітили яблуко, в той час як інші стали писати, що саме профілі стали тим, що вони запримітили першим.

Дана ілюзія являє собою версію знаменитої ілюзії вази Рубіна, яку данський психолог Едгар Рубін (Edgar Rubin) розробив приблизно в 1915 році. У його ілюзії центральне зображення являє собою вазу, а не серцевину яблука, тоді як з боків в його оптичної ілюзії все також розміщені два профілі.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...