Перевірте себе! Перше, що ви побачили, покаже, від чого вам треба терміново позбутися

Швидкий тест по картинці на інтуїцію допоможе розібратися, що заважає вам в цей момент для досягнення своєї мети, передають Патріоти України.

Тести на підсвідомому рівні вважаються найбільш правдивими, тому що проводяться інтуїтивно. Людина заспокоюється, зосереджується, вдивляється в запропоновану картинку і вибирає перше, що побачила.Подивіться, будь ласка, на картинку, що перше ви побачили?

Кіт

У вашому оточенні абсолютно точно є люди, які використовують вас. Бажано обмежити з ними спілкування.

Око

Ви дуже обережна людина і часто через зайву пильність втрачаєте хороші шанси.

Дерево

У вашому житті абсолютно точно є справа, а може не одне, яке обтяжує вас, напружує і не приносить задоволення. Необхідно відмовитися від них на користь проєктів, якими ви по-справжньому зацікавлені.

Брова

В цей момент для вас надзвичайно важливі позитивний настрій і відсутність негативних емоцій. Вам варто захистити себе від усього, що може зіпсувати настрій.

Треба всього чотири інгредієнти! Як приготувати домашній сир

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:12

Приготувати домашній сир вдома зможе кожна господиня. Це зовсім не складно. Всього 4 інгредієнти та 15 хв вашого часу - і на вашому столі буде ніжний і щільний сир, передають Патріоти України. Ось ці 4 інгредієнти:Молоко – 1 літрСіль – 1 ст. л.Яйця – 3...

Щоб пішло на користь: Топовий експерт назвав правильний час для першої чашки кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:40

Багато людей практично живуть на кофеїні, часто навіть не найпалкіші кавомани хапаються за чайник зразу після пробудження або щоб побороти занепад сил після обіду. Видання Express пише, що пити каву відразу після сну то не найкраща ідея. Рекс Ісап, ген...