Перевірте себе! Потрібно знайти жабу на картинці за 5 секунд - з завданням впорається лише 1% людей

Оптичні ілюзії продовжують поширюватися в мережі. Це відмінний спосіб перевірити наш мозок і кинути йому якийсь виклик. Деякі подібні головоломки наскільки складні, що впоратися з ними може далеко не кожен, передають Патріоти України.

Якщо у вас ще обмежений час, то впоратися з подібними завданнями ще складніше, ніж очікувалося. Mirror опублікував головоломку Джаграна Джоша, який зобразив зелений ліс з високими деревами, кущами і зеленою травою.

Якщо ви подивитеся на це зображення, то відразу подумаєте, що там немає живої істоти. Однак це не так. Вам потрібно знайти зелену жабу. Але робити все необхідно максимально швидко. На це у вас є всього 5 секунд. Варто відзначити, що з такою задачкою справляється лише 1%.

Де ж сховалася жаба

Якщо ви не змогли знайти жабу за 5 секунд - не хвилюйтеся. Спробуйте повторити це знову, тільки спробуйте сконцентруватися.

Якщо у вас все ж не вийшло знайти жабу, то зверніть увагу на правий нижній кут картинки. Саме там ховається зелена стрибунка. На цьому зображенні можна точно побачити, де знаходиться жаба.


Господиням на замітку! Чим заправити картопляне пюре, якщо під рукою не виявилося молока

субота, 4 травень 2024, 11:08

Молоко для багатьох є класичним компонентом картопляного пюре, адже за його допомогою можна значно покращити консистенцію страви та надати їй вершкового смаку, передають Патріоти України. Його додають у підігрітому вигляді, адже інакше картопля може с...

Куди там магазинному! Як зробити домашній майонез за 60 секунд

субота, 4 травень 2024, 10:07

Досі купуєте майонез у магазині і втомлюєтеся читати весь перелік складу? Подбайте про свій організм. Домашній майонез на смак - не гірший, ніж із пачки, а по користі - набагато кращий, передають Патріоти України. Для того, щоб приготувати майонез вам...