Перевірте себе! Психологічний тест по картинці - яка у вас насправді самооцінка

На картинці ви бачите кола, в яких приховані цифри. Оберіть не роздумуючи те, в якому ви бачите цифру найчіткіше, передають Патріоти України.

1. Цифра 7. Такий вибір говорить про вас як про щасливу людину, яка не має жодних комплексів. Ви наповнені оптимізмом, а посмішка не сходить з вашого обличчя. Ви неймовірний друг, якого дуже цінує оточення. При цьому ви відкриті та комунікабельні й завжди не проти нових знайомств. Секрет вашого успіху — це впевненість у собі та стан внутрішнього спокою.

2. Число 13. Якщо ви чітко бачите саме цю цифру, то це говорить про вас як про людину з песимістичним типом мислення, яка не вміє справлятися з тиском. Скоріш за все ви є інтровертами, які не люблять нові знайомства та гучні компанії. Радимо вам уникати стрес та поступово виходити з зони комфорту та починати більше спілкуватися з людьми.

3. Число 16. Вибір такого сильного числа говорить про ваше лідерство, незламність та інколи навіть агресивність. Ви маєте гарні якості керівника та завжди берете усі найскладніші задачі у свої руки. Ви терпляча людина, яка тихо, гнучко, але вперто йде до своїх цілей. Ви любите себе та те, чим займаєтесь, але інколи це може межувати з нарцисизмом. Не дивлячись на те, що вам комфортно у будь-якому суспільстві, ви обираєте не брати участь у дискусіях, а спостерігати за ними.

4. Цифра 8. Якщо ви обрали цю цифру, то це говорить про вас як про мрійливу та творчу людину, яка обожнює мистецтво та має тонкий смак до усього прекрасного. Ви чуйні, проте завжди ставите в пріоритет інтереси іншої людини та можете поступатися своїми бажаннями. Саме така здатність пригнічувати себе говорить про занижену самооцінку — пам'ятайте, що інколи треба чути в першу чергу себе!

5. Число 12. Ви дуже романтична людина, яка завжди ставить кохання на перше місце. Ви розчиняєтесь у стосунках з вашим партнером: ніхто вам більше не потрібний. Таким чином ви створюєте кордони поміж вашою парою та суспільством — це каже про вас як про інтроверта, який боїться загубити свою другу половинку. Можливо це також свідчить про вашу недовіру до партнера. Подумайте про свої почуття.

6. Цифра 9. Вибір такого числа говорить про вашу сором'язливість. Найбільше ви цінуєте безпеку й не любите гострих відчуттів, такі як екстрим. Проте при цьому ви дуже сміливі у спілкуванні з людьми, до яких вже звикли. Ви наполегливі, тож вас дуже складно перемогти у суперечках. Вам подобається навчатись, ви обожнюєте нові знання та навички, завдяки цьому ви завжди впевнені у своїй правоті та не маєте проблем із тим, щоб постояти за себе.

Ви будете здивовані! ТОП-5 успадкованих речей, яких не можна віддавати чи викидати, щоб не втратити везіння

середа, 24 квітень 2024, 8:44

Успадковані прикраси чи предмети побуту наділяють своїх нових власників силою, успіхом і щастям, передають Патріоти України. Є такі старовинні речі, що передаються з покоління в покоління, і вони несуть вкрай потужну енергетику роду. Адже здатні підси...

Порятунок для гіпертоніків! Названо овоч номер один, який регулює кров’яний тиск

середа, 24 квітень 2024, 7:50

Згідно з останніми даними від Центрів з контролю та профілактики захворювань, майже половина всіх дорослих страждають від високого кров’яного тиску або гіпертонії, але лише кожен четвертий має його під контролем. Якщо ви серед них, ймовірно, чули про н...