Перевірте себе! Психологічний тест по картинці розповість, який ви працівник на роботі

Розслабтеся та погляньте на картинку. Що перше привернуло вашу увагу? Читайте розшифрування тесту нижче, передають Патріоти України.

Печиво номер один

Ви дуже комунікабельна особистість. Вам не важко буде прийти в новий колектив і знайти там відразу друзів. Ваша легка манера спілкування допомагає і в роботі і в налагодженні контактів з керівництвом.

Печиво номер два

Ви просто ідеальний кандидат на підвищення в посаді. Ваші лідерські якості подобаються керівництву і швидше за все, найближчим часом вам надійде пропозиція зайняти відповідний пост. Правда, є у вас і слабке місце. Ви не сильно цікавитеся технічними дрібницями, тому допускаєте іноді дурні помилки.

Печиво номер три

Ви дуже пунктуальна та працьовита людина. Начальство цінує вас за старанність і трудоголізм. Але часом вас необхідно жорстко контролювати і направляти в потрібне русло. Без цінних порад керівництва ви швидко губитеся і починаєте робити помилки.

Печиво номер чотири

Ви не сильно впевнена в собі людина, яка часто змінює точку зору. Ваші сумніви заважають вам у роботі і затягують процес виконання поставленого завдання. Варто нарешті повірити в себе і перестати сумніватися у вірності прийнятих рішень.

Печиво номер п'ять

Ваше часто мінливий настрій може зіпсувати відносини з колегами на роботі. Ви дуже залежні від своїх емоцій. Коли у вас гарний настрій ви готові згорнути гори. А ось коли ви перебуваєте в поганому настрої, то перестаєте виконувати обов'язки

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...