Перевірте себе! Психологічний тест покаже, що вами рухає у стосунках

Візуальні психологічні тести націлені на нашу підсвідомість. Ми швидко, не рефлексуючи, вибираємо картинку, яка сподобалася, і це може багато розповісти про нас, передають Патріоти України.

Виберіть коло, яке вам сподобалося. Щоб тест був точним, вибирайте не більше 10 секунд. Результати тесту вже здивували не одну тисячу користувачів.

Коло номер 1

Якщо ви обрали це коло, то ймовірно, кохання у вас асоціюється зі страхом. Ви не готові до серйозних взаємин, оскільки боїтеся відповідальності, боїтеся, що вас зрадять, можливо, вас непокоять наслідки попередніх стосунків. Навіть якщо ви наважуєтеся вступити у стосунки, ви намагаєтеся триматися на відстані, не відкриватися партнерові до кінця і не довіряєтеся йому. Насправді все не так страшно. На вас точно чекають міцні та щасливі взаємини, але для цього вам потрібно спочатку налагодити стосунки з самими собою, опрацювати травми, полюбити себе та почати себе цінувати.

Коло номер 2

Ви ніколи не буваєте задоволені своїми стосунками чи своїм партнером. "Добре там, де нас немає, та з тим, кого ви не знаєте" – це про вас. Вам доволі швидко стає нудно у взаєминах, все набридає. Натомість вам подобаються загадкові люди, таємницю яких ви можете розгадувати тривалі роки. Для підтримки довготривалих стосунків вас необхідно вигадувати щось нове, експериментувати.

Коло номер 3

Якщо ваш вибір упав на третє коло, то в любовних взаєминах для вас найважливіше – це стабільність. У коханні вами рухають винятково розум і внутрішня мудрість. Ви дуже серйозно підходите до стосунків і вибору партнера: вашим ідеальним партнером буде той, хто зможе дати вам стабільність та спокій і підтримуватиме кожен ваш почин.

Коло номер 4

У коханні вас веде імпульсивність, ви любите пробувати щось нове, отримувати нові емоції, ви з головою поринаєте у флірт та інші пригоди, які іноді можуть закінчитися так само швидко, як почалися. Ви ніколи не змусите свого партнера нудьгувати. Хоча іноді це може призвести до розчарувань, але якщо ви навчитеся керувати собою і слухати одночасно і серце, і розум, такий спосіб життя принесе чимало задоволення і вам, і вашій другій половинці.

Коло номер 5

П'яте коло обирають емоційні люди. Ви гіперчутливі, вразливі, вас легко розсмішити і торкнутися глибин душі. Це не добре і не погано, це ваша особливість, яку передусім потрібно прийняти вам, а потім прийняти вашому партнерові. Ви завжди готові допомогти своїй другій половинці, але майте на увазі, що розчинятися в партнерові – це ознака нездорових стосунків, тож не дозволяйте близьким зловживати вашою добротою.

Коло номер 6

Ви раціональна людина, яка має аналітичний склад розуму. Необдумано почати стосунки – це не про вас. Ви багато обмірковуєте та аналізуєте як свого партнера, так і ваші взаємини. Ви можете бути трохи холодними до свого партнера, проте це зовсім не означає, що у вас немає почуттів. Намагайтеся розслабитися і, нарешті, насолодитися життям.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...