Перевірте себе! Психологічний тест розповість, як ваш зріст впливає на характер

Для проходження тесту вам потрібно знати просто свій зріст та декілька хвилин вільного часу. Ви дізнаєтесь про риси характеру, які роблять вас привабливою людиною в очах інших людей, передають Патріоти України.

140-149 см

Ви постійно занурені у свої думки. Ви звикли до великих компаній та бути у центрі уваги. Але найбільше людей притягує до вас, тому що ви глибоко обдумуєте, намагаєтесь докопатися до суті, допомагаєте вирішити проблему. Ви не конфліктна людина, яка чинить у всіх справах по справедливості.

150-159 см

Ви маєте філософський характер. А ще загострену інтуїцію. Ви інколи можете навіть передбачати майбутнє. Однак залучаєте людей тим, що з вами не буває нудно, хоча ви й не любите, коли лізуть у душу. Ви генеруєте незвичайні та креативні ідеї, завжди придумуючи щось нове.

160-169 см

Маєте високий інтелект. Вам завжди потрібно бути в курсі подій, і ви відчуваєте дискомфорт, коли в чомусь не розбираєтесь досить добре. Тест каже, що людей до вас приваблює надійність, адже ви дуже відповідальна людина, яка дотримає обіцянку і спробує в будь-якому випадку вирішити навіть найскладніший питання.

170-179 см

Ви - справжня енциклопедія. Маєте незалежний характер, не любите підкорятися, володієте сильною силою волі, вмієте бути хорошим лідером. Ви вражаєте сильною харизмою. Тест говорить, що все це якраз і робить вас привабливою людиною в очах інших.

180-189 см

Ви вражаєте поступливим, добрим і м'яким характером. Ви легко ти допомагаєте іншим, завжди готові підставити дружнє плече і ведете себе як надійний захисник і покровитель. Цим і приваблюєте інших.

190 см і вище

Вас вкрай складно вивести з себе. Ви напрочуд спокійна людина, а ваш характер - кремінь. Ви приймаєте світ таким, який він є. По можливості змінюєш його під себе, а якщо це неможливо, то просто не переживаєте за дрібниці. Ваші впевненість і стійкість приваблюють близьких.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...