Перевірте себе! Психологічний тест розповість про найпотаємніші сторони вашої підсвідомості

Досконало знати свою особистість майже неможливо, однак психологи розробили тест, який допоможе дізнатися більше про вашу підсвідомість. Виберіть десерт, який найбільше сподобався, та читайте, що приховує ваш підсвідомий розум, передають Патріоти України.

Торт

Якщо ваша увага зосередилася на цьому десерті, це говорить про те, що ви прагнете досягти великого успіху на роботі. Кар'єра на даному етапі життя стоїть на першому місці.

Круасан

Цей вибір означає, що ваша підсвідомість готова до непередбачуваних ситуацій. Ви любите давати поради іншим тільки тоді, коли цього попросять. Саме така риса подобається оточенню.

Чизкейк

Людина, яка вибрала сирний десерт, має розвинену уяву. У цьому можна знайти свої плюси і мінуси. Перевагою є те, що ви сприймаєте світ не так, як інші. Однак недолік полягає у тому, що ви часто живете у вигаданій реальності.

Тістечко

Ви хочете добитися у житті надто багато. Це стосується і роботи, і сім'ї. На перший погляд ви та людина, яка з радістю допомагає іншим. Однак це триває до того моменту, поки вам не стануть на шляху.

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...

Забудете про неприємний запах! Як легко очистити пральну машину

вівторок, 19 березень 2024, 7:56

Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України. І цей сморід переходит...