Перевірте себе! Психологічний тест у картинці покаже, наскільки ви ревнива чи романтична натура

Вам потрібно подивитися на картинку, обрати наймилішу на вашу думку тваринку та прочитати розшифрування нижче, передають Патріоти України.

Козеня

Ви дуже роматичні, обожнюєте організовувати побачення та різноманітні свята. Ви не потерпите вульгарності в поводженні ні з собою, ні з іншими. Інколи ви проявляєте холод у ставленні до інших, проте це тому що, ви -не цукерка, яка має всім подобатись, ви - горішок, який не всім по зубам. Розкриваєте душу лише кому сліпо довіряєте.

Цуценя

Ви дуже ревнива натура, але найцікавіше, що коли кохана людина починає ставитися так само до вас, ви гніваєтесь. Для вас найголовніше, щоб почуття постійно кипіли, тому любите сперечатись і не миритесь першими. Також вам подобаються компліменти і не потерпите, якщо близькі скажут схожі приємні слова іншим людям поруч біля вас.

Кошеня

Ви дуже вразлива натура, але вам можна довірити будь-які таємниці та поплакати у плече. Ви любите всіх людей довкола та бажає їм від серця щастя, проте часто неприятелі користуються довірою. Вашому партнеру точно пощастить, що ви просто є. Якщо наразі ви не маєте коханої людини, зовсім скоро ця ситуація зміниться.

Курча

Ви відкрита та чесна людина, але не дуже романтична. Ви звикли діяти рішуче та впевнено, тому вам не має часу ще придумувати креативні зустрічі, подарунки та дбати про затишок інших. Також ви цілеспрямована і досить витривала особистість, і це стосується і фізичної сторони і внутрішньої.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Не тільки приправа для супів: Для чого лавровим листям обкурюють помешкання, п'ять корисних причин

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:40

Лавровий лист господині використовують не лише, як приправу. Воно давно має застосування у побуті поряд з іншими. За допомогою лаврового листа очищують повітря у кімнатах. Тілець листя лаврового дерева полегшує перебіг респіраторних захворювань і зніма...