Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розповість, що вам загрожує в житті

Для проходження цього тесту потрібно поглянути на картинку і вибрати, що перше побачили: кіт, дерево, око або брову. Потім прочитати розшифровку нижче, передають Патріоти України.

Кіт

Вам загрожує біда від ваших недоброзичливців! Хтось дуже сильно заздрить і дуже бажає нашкодити. Ця людина не друг вам, але намагається їм здаватися. Згадайте, чи є у вашому оточенні подібні люди? Відмовтеся краще від спілкування з підозрілими особами. Напевно, такі люди є на роботі.

Око

Пильність і неквапливість - ось що вас зможе врятувати від навислої загрози. Чекайте біду з фінансової сторони. Можливо, вам запропонують угоду або може програєте на спір. Так само це може бути людина, яка попросить велику суму, але після її не поверне! Краще відмовтеся від великих покупок або угод. Не давайте найближчим часом в борг гроші і стежте за своїми кишенями. Існує ймовірність, що вас можуть обікрасти.

Дерево

Радимо переглянути свої життєві цінності і позицію. Здається, ви занадто критично до чогось ставитеся. Змінилися у гіршу сторону: cтали підозрілим і недовірливим людиною. Якщо не припините бути таким і далі, то це може привести до неминучої біди. Можливо, ви стали ревниві і не довіряєте своїй другій половинці або ж підозрюєте друзів. Але це почуття оманливе!

Брова

А ось вам пора вже взяти себе в руки і перестати розслаблятися! Ви закинули всі справи: відносини, роботу, друзів, навіть самого себе. Це до добра не приведе! Приведіть у порядок ці речі. Більше уваги приділяйте своїй другій половинці. Не варто відкладати важливі рішення, тільки так ви уникнете неприємностей.

Може навіть вибухнути! Чим категорично не можна мити мікрохвильову піч

неділя, 12 травень 2024, 5:40

Щоб швидко розігріти їжу, всі використовують дуже зручну і просту мікрохвильову піч. Але потрібно пам'ятати, що не всі продукти можна розігрівати в ній, а ще потрібно знати, як правильно мити, щоб вона не згоріла і служила довго. Редакція FoodOboz діли...

Це справді працює! ТОП-фруктів, які варто їсти для схуднення

неділя, 12 травень 2024, 4:15

Фрукти є здоровою та смачною їжею, що допомагає компенсувати дефіцит вітамінів та інших корисних речовин в організмі. Фрукти мають низьку калорійність, що допомагає знижувати вагу тіла, лікувати деякі захворювання та слугувати альтернативним перекусом....