Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розповість, чого вам зараз найбільше не вистачає у житті

Доля постійно дає вам підказки, що варто додати у своє життя, аби наповнити його щастям і сенсом, однак ви ігноруєте їх. Радимо пройти легкий психологічний тест у картинці і отримати поради. Просто погляньте на фото і оберіть свічку, яка найбільше сподобалась. Читайте нижче розшифрування, передають Патріоти України.

1. Чорний

Незважаючи на забобони, що чорний колір — це колір диявола і він приносить лише багато негативу, чорна свічка насправді символізує силу. Вам потрібно повірити у себе та використовувати всі подаровані можливості, аби здійснити заплановане. Дійте!

2. Фіолетовий

Фіолетовий — це справжня енергетична бомба. Якщо ви відчуваєте, що ваша душа постраждала, то вам треба більше часу присвятити пошуку джерел енергії та позитивного настрою.

3. Білий

Біла свічка відображає енергію Місяця, допомагаючи нам вібрувати на набагато вищій частоті. Вам варто зайнятися очищенням голови від дурних думок, більше медитувати та релаксувати.

4. Синій

Синій колір пов'язаний з настроєм, тому його цілюще полум'я може сприяти стабілізації настрою. Ви вичерпали свої сили через роботу. Годі вже думати лише про неї, у світі є стільки є цікавого. Займіться хобі чи познайомтеся з кимось, якщо ви самотні.

5. Зелений

Зелений колір ближчий до серцевої чакри, ніж червоний. Зелений – один із кольорів землі, тому він поєднує серце з природою. Вам треба більше бути на природі, слухати заспокійливу музику, дихати свіжим повітрям. І таким чином ви знайдете гармонію з матінкою-природою.

6. Жовтий

Жовтий — це колір спілкування, який впливає на мозок і думки. Ви багато читаєте того, що вас виснажує. Знайдіть книги з хеппі-ендом чи додайте телеграм-канали, які сконцентровані на піднятті настрою та принесенні корисні.

7. Червоний

Червоний — чудовий супутник, коли нам потрібно трохи пристрасті в вашому житті. Вам не вистачає кохання, романтичних прогулянок, ніжних слів. Поговоріть по душам із другою половинкою, влаштуйте самі вечерю при свічках і повільною музикою. Не чекайте, що хтось зрозуміє ваші натяки!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...