Перевірте себе! Розмір вашої руки розповість дещо цікаве про ваш характер

Пропонуємо вам самим спробувати пізнати себе трохи краще, пройшовши нескладний тест. Від вас вимагається лише виміряти відстань від ліктя до кисті рук так, як це зроблено на малюнку нижче, передають Патріоти України.

Маленькі руки

Ті, хто не зміг дотягнутися до кисті руки, люди-авантюристи. Вони не можуть всидіти на місці, їм потрібні нові почуття, нові відчуття, ризик. Вони в будь-яку хвилину готові кинутися в подорож. І взагалі вони готові на все, аби розвіяти нудьгу. Разом з тим це люди, які витрачають себе і свої сили тільки на масштабні речі, які обіцяють їм вигоду і прибуток.

Володарі маленьких долонь, до речі, більше за інших страждають від браку уваги. Точніше на них діє той факт, що їх не помічають. Через це вони часто наступають на одні й ті ж граблі, роблять одні й ті ж помилки по багато разів. Сперечатися ці люди вміють як ніхто інший. Вони завжди спираються на факти і логіку, так що переспорити їх мало кому вдається.

Великі руки

Ті, у кого долоня більше середнього, як правило, є перфекціоністами. Вони можуть проводити години за складною і нудною роботою, помічати дрібниці і деталі, шукати способи вирішення завдань і навіть не відчути стомлення. Роботу вони завжди роблять якісно, навіть якщо дуже поспішають.

Люди з великими долонями сприймають реальність трохи гостріше, ніж варто було б, в результаті вони багато що приймають близько до серця і, як наслідок, даремно страждають. Люди цієї категорії часто ставлять інтереси інших вище своїх. Так що їх можна зарахувати до «швидкої допомоги» для оточуючих. Вони самі це прекрасно знають і усвідомлюють, але вдіяти зі своєю природою нічого не можуть.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...