Перевірте себе! Що говорить про вас поза, у якій ви спите

Вчені стверджують, що поза людини під час сну може розповісти багато про її характер та особистість. Оскільки вві сні рухи є неусвідомленими, результат психологічного портрету є досить чітким та достовірним, передають Патріоти України.

Пропонуємо пройти тест, який допоможе краще розкрити свою особистість. Оберіть позу, в якій ви любите спати, та дізнайтеся, що говорять неусвідомлені рухи про ваш характер.

Поза 1

На спині сплять люди, які почувають себе досить впевнено та спокійно. Вони завжди урівноважені та вміють контролювати свої емоції. Такі люди ставлять перед собою цілі і досягають їх завдяки старанням та відданості.

Поза 2

Представники пози ембріон потребують уваги та захисту. Вони не швидко починають довіряти людині, з якою перебувають в романтичних стосунках. Ці люди вірять у переможну силу добра і часто від цього страждають.

Поза 3

Люди, яким комфортно спати на животі, цілеспрямовані, впевнені та сильні духом. Вони знають, що потрібно робити у той чи інший момент свого життя.

Поза 4

На боці сплять люди, які емоційно стійкі до мінливих подій. Вони здатні впоратися з будь-якими труднощами та перешкодами на їхньому шляху. Тому впевнено ставлять перед собою складні цілі і досягають їх.

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...