Перевірте себе! Що може означати номер квартири, в якій ви живете

Дім - це затишок, комфорт, місце, куди хочеться повертатися незалежно від того, де ви були. Але є деякі помешкання від яких так і віє неприємною енергетикою. У такому житлі люди відчувають дискомфорт і небезпеку, передають Патріоти України.

Перегляньте, під яким номером квартири ви проживаєте. Можливо справа в цьому?

Отже, для початку обчислюємо число квартири та дізнаємося, що воно означає. Розрахунок дуже простий: наприклад, квартира з номером 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. «3» – це і є потрібний вам знак.

Цифра 1. Планета — Сонце. У такому помешканні панує радість і прагнення до життя. Дуже часто в ньому проживають творчі особистості.Така квартира наповнює її господарів енергією і радістю життя. У ній буде добре художникам, поетам, письменникам, журналістам. Сам будинок має вільну й безтурботну атмосферу. Порада власникам: наповніть квартиру світлом тут має бути багато світильників.

Цифра 2. Планета — Місяць. Інтуїція і споглядання. Квартира сприятлива для людей, які працюють з маленькими дітьми, для кухарів і музикантів. В такій квартирі має бути багато дзеркал, а ремонт виконаний в пастельних тонах.

Цифра 3. Планета Марс. Воля, рішучість, дія! Тут ледарі не приживуться. Власники цього помешкання активні люди, але от якщо руху в вашому житті буде занадто мало, усе навкруги почне ламатися. Господарі повинні бути в тонусі та в постійному русі, інакше застій енергії принесе хвороби. В дизайні має переважати червоний колір.

Цифра 4. Планета — Меркурій. Контакти. Це квартира людей, які не стоять на місці та вічно прагнуть подорожей. Відносини у такому помешканні мають бути максимально чесними, адже брехня зразу вилізе боком. Головне в інтер’єрі — об’єкти, пов’язані з інформацією: починаючи від телевізора і телефону, закінчуючи фотографіями на стінах. Що ж до кольорів, то тут повинно бути багато сірого й синього кольорів.

Цифра 5. Планета — Юпітер. Розширення. Тут все глобально: життя цієї квартири може бути пов’язане з політикою, наукою — все служить об’єднанню людей в ім’я якоїсь ідеї.Саме в такому помешканні ви знайдете велику бібліотеку! Акценти варто робити на пурпурних кольорах.

Цифра 6. Планета — Венера. Відпочинок, любов і комфорт. Мешканцям цієї квартири дійсно пощастило. Тут живуть або добрі та гостинні люди, або затяті скандалісти. Кольори в інтер’єрі повинні бути теплих кольорів. Часто власники таких квартир мають домашніх улюбленців.

Цифра 7. Планета — Сатурн. Суцільні випробування! Мешканці такої квартири нерідко бувають в скрутному становищі та відчувають різного роду обмеження. Щоб покращити становище: навчіться аналізувати свої вчинки й дії. Слідкуйте за харчуванням та займайтеся спортом. Переважний колір — темно-синій.

Цифра 8. Планета — Уран. Це квартира астрологів і ясновидців, матеріалісти тут не приживуться. Тут завжди багато гостей: рідних та друзів. Для її оформлення використовуйте яскраві райдужні кольори, і обов’язково повинен бути присутнім небесно-блакитний відтінок!

Цифра 9. Планета — Нептун. Вельми важка квартира! Добре в ній буде священникам, музикантам, морякам і екстрасенсам. Тут дуже легко загрузнути в нездійснених мріях і придбати багато шкідливих звичок. Речі в такій квартирі завжди пропадають.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...