Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України.

Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.

  1. Ви нікого не засуджуєте і не любите конфлікти, чим і подобаєтеся людям. Ви знаєте, що ніхто не ідеальний і легко пробачаєте іншим їхні недоліки та помилки. Однак оточення бачить всі ваші недоліки та не поспішає пробачать ваших помилок.
  2. Ви любите і не боїтеся проявляти ініціативу, тому люди ставляться до вас, як до лідера: з повагою та захопленням. У вас дуже багато інтересів і хобі. Ви не з тих людей, хто звик сидіти на місці.
  3. Ви дуже скептичні та важко довіряєте людям. Водночас ви дуже часто потребуєте поради інших, навіть якщо не схильні їм довіряти.
  4. На вашу думку, сім'я - найголовніше у житті. Ви б зробили для неї все і ваші рідні дуже цінують це. Ви не терпите брехні та обману, тому маніпуляторів поряд з вам не знайдеш.
  5. Ваша основна риса впертість. І люди про неї знають. Водночас саме впертість допомагає вам перемагати та долати труднощі. Проблеми вас тільки мотивують

Господиням на замітку! Чим заправити картопляне пюре, якщо під рукою не виявилося молока

субота, 4 травень 2024, 11:08

Молоко для багатьох є класичним компонентом картопляного пюре, адже за його допомогою можна значно покращити консистенцію страви та надати їй вершкового смаку, передають Патріоти України. Його додають у підігрітому вигляді, адже інакше картопля може с...

Куди там магазинному! Як зробити домашній майонез за 60 секунд

субота, 4 травень 2024, 10:07

Досі купуєте майонез у магазині і втомлюєтеся читати весь перелік складу? Подбайте про свій організм. Домашній майонез на смак - не гірший, ніж із пачки, а по користі - набагато кращий, передають Патріоти України. Для того, щоб приготувати майонез вам...