Перевірте себе! Що про ваш характер розповість поза, в якій ви любите сидіти на дивані

Психологиня Ребека Ванік говорить, що те, як людина розташовується на дивані, може дати тонкі підказки щодо її типу особистості. Вона проаналізувала низку різних поз і виявила, які стилі сидіння демонструють потребу в контролі, лідерстві та інші соціальні тенденції, передають Патріоти України.

Деякі пози показують, хто з нас більший інтроверт у своїй групі, тоді як інші можуть бути більш практичними мислителями. The Mirror описав 5 найпоширеніших поз, та що вони говорять про людину.

Зі схрещеними ногами

Якщо вам подобається сидіти зі схрещеними ногами, це часто вказує на бажання створити образ вишуканості та холоднокровності. Ця людина хоче, щоб її сприймали як витончену та контрольовану особистість.

Максимальне розслаблення

Якщо ви прагнете максимального розслаблення та комфорту, психологиня вважає, що ви, ймовірно, розслаблена та впевнена людина, яка почувається комфортно, займаючи додатковий простір і насолоджуючись своїм комфортом.

Згорнутися калачиком

Якщо після довгого дня ви просто бажаєте спокійно згорнутися калачиком на дивані, то ви, швидше за все, віддасте перевагу комфорту, а не рівновазі. За словами пані Ванік, ці люди також можуть бути менш зацікавлені в приверненні уваги, а більше зосереджені на отриманні задоволення.

Ноги на підставці

Поза трохи схожа на ту, що характеризує максимальне розслаблення, але тут людина використовує меблі, щоб скласти туди ноги. Така поза говорить, що ця людина, яка готова адаптуватися до різних ситуацій, виявляючи почуття практичності.

В обіймах з подушкою

Якщо ви підпадаєте під цю категорію, ви, швидше за все, інтроверт. Це положення передбачає перевагу зливання з фоном. Можливо, ви намагаєтеся приховати або здаватися менш помітними, і це може бути навіть спроба заховатися через сором'язливість або самосвідомість.

Є секрет! Названо ідеальне місце для зберігання моркви - вона довго буде свіжою

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:08

Морква – це один із найпопулярніших овочів у світі. Його додають під час приготування перших та основних страв. З нього також виготовляють десерти та красиво нарізають для прикрашання столу, передають Патріоти України. . Ну а для того, щоб морква не пс...

Смакота! Як приготувати смачні сирні палички за 15 хвилин в домашніх умовах

п’ятниця, 6 вересень 2024, 18:15

На приготування тіста та випікання знадобиться 15-20 хвилин. Зверніть увагу, на те що воно виходить, як листкове тісто, просто супер! Випікати можна будь-якої форми, це вже за вашим бажанням. Але в вигляді паличок найкраще підходить, як варіант закуски...