Перевірте себе! Те, як ви тримаєте чашку, розповість про вас усе

Про ваші таємні риси особистості розповість те, як ви тримаєте чашку, передають Патріоти України.

Психологічні тести не лише відвертають та розважають, вони ще й допомагають розгадати особливості характеру людини. Особливо тести, які ґрунтуються на мові тіла. Бо ж мова тіла є не що іншим, як невербальною комунікацією людини, з допомогою якої підсвідоме надає інформацію.

Пропонуємо один з таких тестів, а саме тест на те, як ви тримаєте чашку. А робите ви це підсвідомо, не задумуючись, зазвичай в один і той самий спосіб.

Як ви тримаєте чашку

1. Тримаєте горнятко за ручку, відстовбурчуючи мізинець

Ви впевнена в собі людина, у своїх силах і завжди точно знаєте, чого хочете від життя, а хочете ви тільки кращого. Ви чудовий керівник — вмієте приймати рішення в екстрених ситуаціях і ефективно управляти людьми. При цьому у вас добре серце і ви легко знаходите спільну мову практично з будь-якою людиною, а колеги та численні друзі, завжди прагнуть до спілкування з вами. Ваш найголовніший недолік – деяка самозакоханість і часом надмірна самовпевненість, які можуть стати причиною неприємностей.

2. Обхоплюєте чашку обома долонями

У вас розвинена емпатія, ви вмієте слухати, щиро співпереживати та бути душею компанії. Завдяки своїй гнучкості та відкритості ви легко знаходите спільну мову з колегами та здатні налаштуватися на хвилю колективу. Ваша цілеспрямованість і наполегливість значно стимулюють вашу продуктивність. Ви гнучкі, без зусиль пристосовуєтеся до різних змін і умов, завдяки розвиненому почуттю гумору є душею будь-якої компанії.

3. Тримаєте чашку за ручку, стискаючи руку в кулак

Ви справжнє втілення спокою та розсудливості, вас складно дратувати завдяки холодному розуму. Ця ж холодність і породжує вашу відчуженість. Дивлячись на ваше безпристрасне обличчя, люди бояться зайвий раз потурбувати вас, навіть якщо їм хочеться вас підтримати та підбадьорити. Будьте більш відкриті й не бійтеся проявляти емоції хоча б у колі сім’ї та друзів, щоб показати їм, що ви їх любите і завжди раді поспілкуватися.
Ви не терпите несправедливість, завжди готові встати на захист слабшої та незаслужено ображеної людини.

4. Тримаєте чашку близько до основи або за неї

Ви вкрай обережна і вдумлива людина, ретельно обмірковуєте як свої слова, так і вчинки, щоб не поплатитися за них пізніше. У складних ситуаціях ви завжди керуєтеся логікою, в особистих справах також прислухаєтесь насамперед до розуму.

Але часом розумна обережність переростає в нездоровий страх, що заважає вам мислити об’єктивно і позбавляє вас багатьох перспективних можливостей.

5. Тримаєтесь за ручку, підтримуючи її іншою рукою

Ви – сама вразливість, тонко відчуваєте інших і не терпите поверхового ставлення до себе. Ви дуже потребуєте ніжності й турботи та не дуже любите брати на себе відповідальність за інших людей і приймати складні рішення. Поруч вам вкрай необхідно мати люблячу людину, здатну захистити вас від життєвих негараздів. Вашими друзями стають лише ті, хто приймає вас з усіма дивацтвами та особливостями, ті, хто вам відданий та прихильний.

Мінус у тому, що така чутливість часом робить вас занадто інфантильним, ви ризикуєте стати нестерпно примхливою і при цьому залежною людиною, терпіти яку багатьом буде не під силу.

6. Тримаєте пальцями за верхній край

Ви прихильник/ця максимального комфорту. Ви не звикли переживати даремно, ніколи не звертаєте увагу на дрібні негаразди. При цьому ви легкі на підйом і ніколи не відмовитеся взяти участь у веселій пригоді, тому багато людей, які не знайомі з вами занадто близько, можуть вважати вас авантюристом. Ви завжди енергійні та не страждаєте хронічною втомою і безсиллям, а також є прикладом по-справжньому незалежної людини.

А ще ви нічого не обмірковувати наперед Але в складних і заплутаних життєвих ситуаціях краще все ж намагатися продумувати ходи.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...