Перевірте себе! Те, що першим побачите на картинці, розповість про ваш емоційний стан

Успіх наших справ і стосунків безпосередньо пов’язаний з нашим емоційним станом. Тому корисно час від часу визначати свій домінуючий настрій, передають Патріоти України.

Виберіть один образ, який ви бачите на ілюстрації та прочитайте його значення.

Скрипка

Ви шукаєте спокій і мир, і не налаштовані на активний бізнес і сильні емоції. Ви не хочете вдаватися в ситуацію і починати щось нове. В даний момент у вас не найкращий емоційний стан.

Жінка

Ви енергійні в даний час. Ви готові до нових справ і стосунків. Вам все цікаво, і подобається все нове. У вас оптимістичний настрій і позитивний емоційний стан.

Чоловік

Ви знаходитесь насторожі. Однаково доброзичливі з роботою і відпочинком. Ви нейтральні в цей період часу і зайняли позицію очікування.

Доріжка

Ви або обставини - вибір зроблено. Він резюмував певні дії.Ви знаходитесь на межі змін у своєму житті. У вас діловий емоційний стан. Ви сповнені рішучості докласти зусиль для успішного досягнення своєї мети.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.