Перевірте себе! Те, що ви перше побачили на зображенні, розповість - імпульсивні ви або раціональні

Ви імпульсивні, запальні і вами рухають емоції? Або ви раціональні і готові протистояти будь-яким викликам із задіянням логіки? Оптична ілюзія, якою поділилися в TikTok, в змозі розкрити правду про вашу особистість, передають Патріоти України.

У своєму акаунті в TikTok авторка контенту на ім'я Сана (Sanah) регулярно ділиться особистісними тестами, кумедними фактами і оптичними ілюзіями з більш ніж 93 тисячами підписників.

Одна її досить-таки хитра оптична ілюзія, якою вона поділилася на платформі, може розповісти глядачам глибоко вкорінену правду про їх особистості на підставі того, що вони побачать на картинці першим.

Деякі користувачі були шоковані, не побачивши жодне з зашифрованих істот при погляді на картинку, бо і близько не зрозуміли, що взагалі відображено на екрані.

"Що ви побачили першим? — запитує Сана на початку відео, демонструючи підготовлений малюнок. — Чи була це мавпа, або ж це був тигр?"

"Дослідження показали, що якщо ви першим побачили мавпу, ви, зазвичай, більш емоційні і імпульсивні", — пояснює в ролику дівчина. "Якщо ж би в першу чергу побачили Тигра, ви більш логічні і раціональні", — продовжила вона.

Багатьох глядачів оптична ілюзія дійсно здивувала, бо те, що вони побачили і отримана ними інформація насправді поєднувалися з їх характером.

"Я знаю, що я емоційний", — прокоментував один чоловік. — Я майже впевнений, що всі першими побачили мавпу." "Я побачив тигра, але подумав, що це лев" — зазначив інший.

Правда були і ті, хто не зміг побачити ні мавпу, ні тигра, на яких вказувала Сана, ці люди повідомляли, що бачили зовсім інші речі.

"Хто-небудь бачив оленя або я один такий?",- запитав здивований коментатор. "Я побачив оленя з великими красивими рогами", — відгукнувся інший. Ще були ті, хто повідомив, що побачив на картинці дерева, змій, слонів і навіть балерину.

Попри те, що Сана не проводила аналіз сторонніх зображень, більшість тих, хто бачив мавпу і тигра, сказали, що оцінка їх особистості була точною. "Те, що ви сказали, є фактом», — погодився коментатор.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...