Перевірте себе! Тест на логіку: Яка сім’я найдружніша? Все видно неозброєним оком

Формування сім’ї покладає на людину деякі обов’язки, вони можуть бути приємними клопотами, а можуть виявитися перевіркою на міцність, передають Патріоти України.

Навіть у фільмах не буває ідеальних сімей, хоч одна проблема таки буде. Інше питання – що робить сім’ю дружною? Використовуй свою інтуїцію і не думай довго. Спробуй визначити, яка сім’я найдружніша.

Дуже дружна сім’я

Щоб дізнатися, дружна сім’я чи ні, досить бути уважним до деталей: до того, як поводиться сім’я на прогулянці в парку, про що каже подружжя, як батьки поводяться з дитиною. Іноді, лише поглянувши на сімейство з відстані кількох метрів, можна здогадатися без зусиль, наскільки довірчі стосунки між членами цієї сім’ї. Прочитай опис над картинками і переконайся, що ти визначив найбільш міцну сім’ю.

Сім’я № 1

На зображенні видно, як дбайливо мама веде сина за руку. Очевидно, що у них довірчі стосунки, чого не скажеш про чоловіка поруч. Складається відчуття, що мама відгороджує сина від батька і сама не звертає на нього уваги. Може здатися, що цей чоловік зовсім не член сім’ї.

Сім’я № 2

Батьки, що йдуть позаду, нагадують звичайну сім’ю. Нічого особливого, але, дивлячись на те, як дитина радісно біжить попереду, можна не помітити, що самі батьки дотримуються дистанції між собою. Можна припустити, що сім’я абсолютно нормальна або намагається такою здаватися збоку.

Сім’я № 3

Коли люди щасливі, не помітити це складно. Сім’я № 3 просто випромінює щастя: батьки, що люблять один одного, не розтратили всю ніжність один до одного за період сімейного життя, а малятко сміливо крокує поруч і міцно тримає за руку батька. Ось вона – дружна щаслива сім’я.

Немає ідеальних сімей, багато хто стикається хоч раз із труднощами в житті. Але відмінність міцної родини саме в підтримці близьких, а щоб стати більш згуртованими, потрібно дотримуватись деяких правил щасливої родини.

Як змінити взаємини в сім’ї:

1. Вечеря в колі сім’ї

Батьки втомлюються на роботі, діти – в школі. Більшу частину життя багато хто з нас проводять поза домом: робота, навчання, тренування, гуртки і так далі. Часу на сім’ю стає все менше і менше, але потрібно постаратися виділити хоча б годину для сімейної вечері. Кожен член сім’ї зможе поділитися своїми думками, розповісти, як пройшов його день.

2. Розподіл обов’язків по дому

Добровільне рішення винести сміття або помити посуд викликає довіру у партнера, тоді хочеться замість нього приготувати вечерю або прибрати в будинку. Але набагато краще домовитися спочатку, які обов’язки по дому може робити чоловік, які дружина. Тоді не виникатиме неприємних запитань і сварок на ґрунті байдикування.

А якщо в будинку росте дитина, її потрібно вчити допомагати. Розподіл обов’язків дисциплінує, виховує почуття відповідальності.

3. Спільний відпочинок

Можна вирушити з родиною на природу або просто пограти в «Монополію» вдома. Важливо, щоб участь брали всі члени сім’ї. Це хороша можливість поговорити щиро, поділитися своїми думками, переживаннями. Так ми вчимося підтримувати один одного, співчувати, слухати.

4. Сімейні традиції та свята

Традиції – це особливість кожної родини. Дотримання традицій виховує в членах сім’ї повагу одне до одного, зближує.

5. Довірчі бесіди

Дуже важливо ділитися з сім’єю своїми почуттями, говорити про них. Якщо дуже погано або радісно, розділи це почуття з рідними. У хвилини смутку ти не будеш самотній, а у хвилини радості зможеш сам підняти настрій найближчим людям.

Кожна сім’я особлива, а шлях до згуртування і гармонії в сімейному колі починається з тебе. Розкажи друзям в соцмережах, як зміцнити взаємини в сім’ї. Напиши в коментарях, яка сім’я тобі здалася дружною і чому.

Секрет досвідчених господинь! Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою

вівторок, 23 квітень 2024, 16:56

Що робити, щоб паска довго не черствіла, як довше зберегти її свіжою, передають Патріоти України. Розповідаємо, що додавати до пасок під час готування, щоб вони подовше залишались свіжими, ділимося секретами, як їх краще зберігати, щоб вони не зачерств...

Секрет досвідчених господинь! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

вівторок, 23 квітень 2024, 16:08

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш ароматний продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати, пе...