Перевірте себе! Тест у картинці, який визначить ваш точний психологічний портрет

Кожна людина має свій індивідуальний і багатогранний внутрішній світ. Сукупність різних рис характеру визначає наші вчинки і рішення в тих чи інших ситуаціях, передають Патріоти України.

Тест на психологічний портрет дає максимально розгорнутий опис особистості. Просто подивіться на картинку і оберіть птицю орігамі, яка вам найбільше сподобалася.

Можна сказати, що ви реаліст, який не любить "літати в хмарах", а міцно стоїть на землі. Всі ваші рішення завжди ретельно зважені, а вчинки об'єктивні і раціональні. Ви наперед розписуєте плани на життя і завжди прагнете до абсолютного порядку в усьому.

  1. У вашому мисленні завжди є логіка, і ви дивитеся на ситуації під різними кутами. Також ви часто бачите деталі, які залишаються непомітними для інших. Все в вашому житті схильне до розрахунку і логіки, тому ви завжди знаєте, що очікує вас в майбутньому.
  2. Ви справжній романтик, який любить "літати в хмарах". Також ваші дії і думки завжди хаотичні, ви дуже швидко змінюєте переваги і іноді самі не знаєте, чого хочете. Ваш творчий погляд на життя допомагає вам у досягненні успіху.
  3. Про вас можна сказати, що ви хороший друг, ваші близькі цінують вашу підтримку і відповідають тим самим. Від природи ви войовнича натура, вам необхідні в житті зміни і яскраві повороти. Якщо довгий час у вас не відбувається нових подій, ви стрімголов починаєте шукати пригод

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...