Перевірте себе! Тест у картинці визначить, на який жанр кіно схожий ваш характер

Чи замислювалися ви про те, що характер людей можна порівняти з жанром кіно. Напевно, серед ваших знайомих є "романтичні мелодрами", "комедії" або, наприклад, "трилери", які викликають тривогу, передають Патріоти України.

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці і визначити, на який жанр кіно ви схожі. Подивіться на картинку та оберіть попкорн, який би ви обрали для сеансу кіно.

Солоний

Комедія. Ви були б популярною комедією, яку люблять абсолютно всі! Ви дуже весела людина і є душею компанії.

Карамельний

Мелодрама. У світі кіно ви були б зворушливою мелодрамою, під час перегляду якої хочеться і сміятися, і плакати, і думати про життя. Усі емоції в одному фільмі.

Шоколадний

Бойовик. Вам до душі щось динамічне, тому замість послідовної рутини вам краще підійшов би бойовик! У вашому житті часто палають пристрасті та відбуваються вражаючі події.

Сирний

Фантастика. Ви незвичайна людина і в якості жанру вашого життя найкращим вибором буде саме фантастика! Містичні істоти та неймовірні історії — що може бути краще.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...