Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України.

Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і задоволення. Подивіться на зображення і виберіть подарунок, який вам сподобався найбільше.

  1. Вам подобається визначеність і послідовність у житті. Ви цінуєте стабільність і порядок і вважаєте за краще багато часу проводити вдома, а не в товаристві з людьми. Найбільшу радість вам дарує стабільне життя і душевний спокій.
  2. Ви володієте гормоном щастя з самого народження. Вам не складає великих труднощів знайти джерело щастя, адже кожен день для вас — це маленьке свято, наповнене можливостями. Ви вмієте з простотою і легкістю ставитися до життя і бачити його виключно в яскравих фарбах.
  3. Щастя для вас — це те, що ви знайшли, те, чого ви досягли самостійно. Ваше щастя полягає в досвіді та досягненні цілей. У моменти, коли ваша робота приносить результат, ви почуваєтеся цілісною людиною.
  4. Ви щасливі, коли відчуваєте, що потрібні, що від вас залежить настрій друга чи близької людини. Коли ви допомагаєте іншим, ваша душа перебуває в гармонії та мирі.

Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

неділя, 5 травень 2024, 21:12

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...