Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України.

Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і задоволення. Подивіться на зображення і виберіть подарунок, який вам сподобався найбільше.

  1. Вам подобається визначеність і послідовність у житті. Ви цінуєте стабільність і порядок і вважаєте за краще багато часу проводити вдома, а не в товаристві з людьми. Найбільшу радість вам дарує стабільне життя і душевний спокій.
  2. Ви володієте гормоном щастя з самого народження. Вам не складає великих труднощів знайти джерело щастя, адже кожен день для вас — це маленьке свято, наповнене можливостями. Ви вмієте з простотою і легкістю ставитися до життя і бачити його виключно в яскравих фарбах.
  3. Щастя для вас — це те, що ви знайшли, те, чого ви досягли самостійно. Ваше щастя полягає в досвіді та досягненні цілей. У моменти, коли ваша робота приносить результат, ви почуваєтеся цілісною людиною.
  4. Ви щасливі, коли відчуваєте, що потрібні, що від вас залежить настрій друга чи близької людини. Коли ви допомагаєте іншим, ваша душа перебуває в гармонії та мирі.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...