Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що вас ранить найболючіше

У кожної людини є свої тригери, які ранять і доставляють неприємні емоції. Хтось може засмутитися, якщо про його день народження забудують друзі, а комусь набагато важливіша чесність як у дружніх, так і в романтичних стосунках.

Пропонуємо вам дізнатися, які вчинки інших людей зазвичай ранять вас найсильніше і можуть серйозно вплинути на ваш емоційний стан. Для цього треба обрати бджолу.

  1. Жорстке поводження з тваринами. Ви просто не можете спокійно дивитися на відео, де показують поранених або викинутих з дому тварин. Ваше серце буквально стискається від болю, тому ви намагаєтеся допомагати тваринам, але не можете змусити себе дивитися на ці жахи.
  2. Безпідставна критика. Ви не надто впевнені в собі, тому будь-які жорсткі коментарі можуть вибити вас з колії. Вам не подобаються нетактовні люди, а після злого жарту чи критики на свою адресу, ви можете замкнутися і проходити з поганим настроєм ще кілька днів.
  3. Брехня. Найбільше в людях вас приваблює чесність. Ви з тих людей, які не вірять у брехню на благо (і це правильно). Тож якщо ви ловите когось на брехні, то відчуваєте серйозне розчарування і душевний біль.
  4. Зрада. Для вас це не припустимо в стосунках, дружбі та навіть в робочому колективі. Це цілком справедливо, оскільки свідчить про певний рівень неповаги

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.