Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що вас ранить найболючіше

У кожної людини є свої тригери, які ранять і доставляють неприємні емоції. Хтось може засмутитися, якщо про його день народження забудують друзі, а комусь набагато важливіша чесність як у дружніх, так і в романтичних стосунках, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам дізнатися, які вчинки інших людей зазвичай ранять вас найсильніше і можуть серйозно вплинути на ваш емоційний стан. Для цього треба обрати бджолу.

  1. Жорстке поводження з тваринами. Ви просто не можете спокійно дивитися на відео, де показують поранених або викинутих з дому тварин. Ваше серце буквально стискається від болю, тому ви намагаєтеся допомагати тваринам, але не можете змусити себе дивитися на ці жахи.
  2. Безпідставна критика. Ви не надто впевнені в собі, тому будь-які жорсткі коментарі можуть вибити вас з колії. Вам не подобаються нетактовні люди, а після злого жарту чи критики на свою адресу, ви можете замкнутися і проходити з поганим настроєм ще кілька днів.
  3. Брехня. Найбільше в людях вас приваблює чесність. Ви з тих людей, які не вірять у брехню на благо (і це правильно). Тож якщо ви ловите когось на брехні, то відчуваєте серйозне розчарування і душевний біль.
  4. Зрада. Для вас це не припустимо в стосунках, дружбі та навіть в робочому колективі. Це цілком справедливо, оскільки свідчить про певний рівень неповаги.

Дуже смачно й швидко! Такі голубці можна готувати хоч кожен день, бо вони дуже ледачі

середа, 26 червень 2024, 14:14

Страва, яка врятує ваш час та нерви біля плити. Не треба довго стояти, відпарювати капусту, варити рис, готувати окремо фарш. Ледачі голубці - рецепт, який стане вашим улюбленим, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні компоненти...

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

середа, 26 червень 2024, 11:13

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...