Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть ієрогліф. Результат читайте нижче.

  1. Страх перед невідомістю. Ви погано переносите серйозні потрясіння. Це може виражатися в небажанні розлучатися з минулим і стриманості перед обличчям змін, оскільки ви все життя готуєтеся до сценарію кінця світу, який може ніколи не статися.
  2. Страх перед хаосом. Ви прискіпливі до дрібниць, ви вважаєте, що зможете навести лад у Всесвіті, якщо все навколо працюватиме організовано. Немає потреби говорити про те, що анархія для вас неприйнятна.
  3. Боязнь невдачі. Ви прагнете бути першими і найкращими в усьому. Ви не прагнете загальної популярності, але найбільше вас лякає страх бути непочутими.
  4. Боязнь вийти із зони комфорту. Будучи емпатом, ви здатні сприймати почуття кожної людини. Однак невизначеність і відсутність людини, яка могла б любити так само, як ви, можуть відгородити вас від різноманітних вражень, які може запропонувати життя.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...