Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу психологічну травму

Психологічна травма може серйозно псувати якість життя, а людина часом і не здогадується, в чому причина її проблем. Пропонуємо прийти тест, який визначить вашу психологічну травму, передають Патріоти України.

Придивися до цих картинок — якщо до однієї з них рука так і тягнеться, варто, мабуть, подумати про те, щоб позайматися з хорошим психологом.
  1. Травма знехтуваного: ви часто підозрюєте, що інші погано про вас думають, вам страшно підпускати до себе людей, ви не вмієте іти на компроміси та постійно намагаєтеся всім догодити.
  2. Травма покинутого: вам страшно опинитися забутими або покинутими, ви не вмієте будувати здорові стосунки, у вас низька самооцінка, і взагалі ви не особливо розумієте, у чому ваша цінність.
  3. Травма зради: ви не вмієте не тільки формулювати свої почуття та емоції, а й розпізнавати їх. Ви маєте тривожність, схильність до депресій і ще цілий букет психологічних проблем також вас переслідують нічні кошмари.
  4. Травма несправедливості: хронічні болі в грудях або спині, постійне відчуття втоми — ви весь час як вичавлений лимон. У вас бувають непередбачувані стрибки настрою, причому нічим не обумовлені

Якщо жодна картинка вас не зачепила, значить, ви, мабуть, із тих рідкісних щасливчиків, у яких немає серйозних психологічних проблем та ментальних травм.

А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

середа, 15 травень 2024, 18:14

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...

Не пропустіть! Спеціаліст розповів, як зрозуміти, що ваша пральна машина вже потребує очищення

середа, 15 травень 2024, 17:54

Пральна машина стала незамінним помічником у побуті. Проте, як і будь-яка інша техніка, вона потребує правильного догляду, який покращує працездатність та подовжує термін експлуатації. Фахівець з продукції AEG Майкл Форбс розповів виданню Mirror про те...