Перевірте себе! Тільки люди з гострим зором побачать цифру "24" серед перевернутих чисел (фото)

Оптичні ілюзії та головоломки - чудова розминка для мозку, а також привід, щоб зібратися всією сім'єю і трохи позмагатися - кому першому вдасться виконати завдання, передають Патріоти України.

Що більше тренувань, то вища ймовірність розгадати загадку менше ніж за хвилину. Тож, якщо ви давно не практикувалися, саме час це виправити. Видання The Mirror пропонує розгадати оптичну ілюзію з цифрами.

Учасникам дають лише п'ять секунд, щоб знайти число "24" серед десятка перевернутих чисел. Подивіться на зображення нижче, щоб дізнатися, чи зможете ви розв'язати головоломку за такий короткий період часу.

Якщо вам усе ще не вдалося знайти число 24 на зображенні, не засмучуйтеся. Ця головоломка набагато складніша, ніж здається на перший погляд, адже всі числа, крім одного, перевернуті. Мозку потрібно більше часу, щоб адаптуватися і визначити число "24", яке знаходиться в правильному положенні.

Ймовірно, п'ятисекундний ліміт уже минув, але якщо ви все ще шукаєте, сміливо продовжуйте. А перш ніж опублікувати розгадку, ось підказка. Зверніть увагу на праву частину зображення. Можливо, число 24 знаходиться там, де ви ще не шукали.


Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...