Перевірте себе! Цей психологічний тест розповість все про вашу особистість

Наша підсвідомість дивовижна, у ній знаходяться наші приховані бажання, моделі поведінки та дитячі травми. Психологічний тест у картинці задіє вашу підсвідомість і визначить тип вашої особистості, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і визначте, який образ ви помітили першим.

Око

Ви уважна і терпляча людина. Ви можете похвалитися багатою уявою, завдяки чому вам доводиться завжди легко по життю. Ваші близькі завжди звертаються до вас за допомогою, адже ви ніколи не кинете в біді.

Кит

Ви вільна і незалежна людина. Ви завжди досягаєте своїх цілей, а труднощі вас тільки загартовують. В особистому житті і з близькими людьми ви буваєте грубими

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.