Перевірте себе! Цей психологічний тест за картинкою покаже вашу слабку сторону

Кожна людина унікальна і наділена особливими рисами характеру, але іноді навіть у найсильніших людей виникають емоційні труднощі та періоди спаду після бурхливого підйому. Пропонуємо пройти простий психологічний тест за картинкою і дізнатися, яка саме слабкість здатна перешкодити вам стати щасливими, передають Патріоти України.

Деталі

Для цього вам всього лише потрібно вибрати зображення на представленій вище картинці. Намагайтеся відключити логіку і вирішувати якомога швидше - так результат вийде більш достовірним.

Довіртеся інтуїції та внутрішнім відчуттям. Той символ, який приверне вашу увагу, стане ключем до розуміння темної сторони характеру. Тест за картинкою точно визначить один із семи смертних гріхів, які ви свідомо або навмисне робите.

Символ №1 - Гнів

Ви швидко вибухаєте, а буря негативних емоцій накриває вас потужною хвилею. Навколишні часто не розуміють, у чому причина такої сильної реакції навіть на дрібні труднощі. Після втрати контролю ви не здатні контролювати себе і пускаєтеся берега. Вибуховий характер часто призводить до конфліктів і обертає найвідданіших друзів на заклятих ворогів.

Символ №2 - Обжерливість

Ви не в силах відмовити собі і завжди наїдаєтеся досхочу. Іноді це відбувається само собою. Принаймні, ви можете легко не помітити, як спустошили повний донедавна холодильник за кілька годин. Вам важко обмежуватися малим, тому ні про які дієти чи здорове харчування навіть мови бути не може.

Символ №3 - Лінь

У вас невичерпні запаси ліні. Мотивувати себе на виконання будь-яких справ вкрай складно, тому ви намагаєтеся плисти за течією й уникати труднощів. У принципі, вас цілком влаштує спокійне й тихе місце без зайвих людей, переживань і клопоту, адже прагненням підкорювати кар'єрні вершини й досягати успіху ви точно не вирізняєтеся.

Символ №4 - Жадібність

Якщо вам сподобався четвертий символ, значить ви той ще скнара і будете трястися за кожну копійку в гаманці. Навіть ставши багатими, такі люди нерідко демонструють дивовижну скупість, жадібно перераховують купюри і намагаються заощадити на всьому і всіх.

Символ №5 - Заздрість

Заздрити для вас так само нормально, як для скупердяїв трястися над своїми статками. Часом ви навіть не помічаєте, що отруюєте цією страшною емоцією життя не тільки собі, а й усім навколо. Ви заздрите чужій зовнішності, роботі, сім'ї й таланту. Усе, що є хороше в інших, викликає у вас почуття заздрості.

Символ №6 - Гординя

Ви занадто самовпевнені та вважаєте свої здібності безмежними. Зарозумілість, презирство й егоцентризм - три стовпи, на яких ґрунтується ваша темна сторона особистості.

Символ №7 - Жага володіння

Можна було б вказати тільки на похіть, як перший із семи смертних гріхів, але володіти ви бажаєте не тільки людьми, а й об'єктами. До того ж, що більше отримуєте, то ненаситнішими стаєте. До всього навколо ви ставитеся як до інструменту, який має служити вам і підкорятися виключно вашій волі.

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...