Перевірте себе! Цей швидкий тест розповість, коли виповниться ваше заповітне бажання

Психологічні тести дозволяють заглянути в свій внутрішній світ і зрозуміти підказки підсвідомості, адже саме вона найчастіше керує нами і нашими бажаннями, передають Патріоти України.

Не роздумуючи довго, виберіть вподобане зображення ангела і дізнайтеся, коли виповниться ваше бажання. Результати тесту знаходяться під картинкою.

Ангел 1

Сплячий ангел попереджає, що прийшов час зайнятися самоаналізом і плануванням. Накопичилося багато невирішених проблем, тому, щоб бажання здійснилося, необхідно працювати над собою і не боятися проявляти свою творчу жилку і винахідливість.

Ангел 2

Ангел в образі кошеня заспокоює вас. Так, турботи навалилися на вас і здаються непідйомним вантажем, але мрії збуваються. У ваше життя обов’язково увірвуться сприятливі події. Тільки потрібно навчитися чекати. Всьому свій час.

Ангел 3

Дівчинка-метелик радить вам подивитися на життя реально. Звичайно, потрібно мріяти, але про ті речі, які зможуть втілитися за вашої безпосередньої участі. Ви зможете наблизити виконання задуманого, якщо будете діяти.

Ангел 4

Ангел із зіркою повідомляє: «Ви гідні кращого!» Так що, ще раз уявіть те, що задумали, усміхніться і налаштуйтеся на позитив. Позбавляйтеся від сумних думок, адже щастя вже на порозі, уже тягне свою ручку до дверного дзвінку, ось-ось!.

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...